Ilmainen kuljetus


Ennen kello 12.00 saapuvien varastotuotteiden (ei varaosien) tilaukset lähetetään varastostamme samana arkipäivänä.
Alla on tietoja normaalista toimitusajasta.
Huomioithan, että varastollamme on tällä hetkellä suuri kuormitus, joten toimitusaika voi olla hieman normaalia pitempi!

Rull.fi tarjoaa yli 100? tilauksille ilmaisen toimituksen!

Pienet pakkaukset (max. 20 kg ja 1,2 m pitkät) toimitetaan toimitusosoitetta lähimpään Postnordin noutopisteeseen 3-6 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Lappiin ja syrjäseuduille toimitus saattaa kestää pidempään. Kun tilauksesi on lähetetty meiltä, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, joka sisältää ohjeet lähetyksen seurantaan.

Keskikokoiset pakkaukset (20 - 35 kg ja max. 1,2 m pitkät) toimitetaan Postnordin kuljetuksella kotiovellesi / antamaasi toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike ottaa ennen kotiinkuljetusta sinuun yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä tarkemmasta toimitusajasta. Kotiinkuljetukset tapahtuvat ainoastaan päiväsaikaan. Kun tilauksesi on lähetetty meiltä, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, joka sisältää ohjeet lähetyksen seurantaan.

Suurikokoiset pakkaukset (yli 35 kg tai pidemmät, kuin 1,5 m) toimitetaan Dachser-kuriiripalvelun kuljetuksella kotiovellesi / antamaasi toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike ottaa ennen kotiinkuljetusta sinuun yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä tarkemmasta toimitusajasta. Kotiinkuljetukset tapahtuvat ainoastaan päiväsaikaan. Kun tilauksesi on lähetetty meiltä, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, joka sisältää ohjeet lähetyksen seurantaan.

Jos tilaat arkena ennen klo 12.00, pyrimme lähettämään tilauksesi samana päivänä!
+358 9 42455505
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
 Rull.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää