Ilmainen kuljetus


Lähetämme varastoitujen tuotteiden (ei varaosia) jo samana arkipäivänä jos olet tehnyt tilauksesi ennen kello 12.00.

Alla on tietoja tavallisesta toimitusajasta. Huomioithan, että silloin kun varastollamme on ruuhkaa, voi toimitusaika olla hieman tavallisesta pitempi!

Toimitamme kaikkialle Suomeen, lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Rull.fi verkkokaupassa on ilmainen toimitus, kun tilattujen tuotteiden arvo ylittää 100 Euroa.
Jos tilattujen tuotteiden arvo on alle 100 Euroa, toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan kassalla

Toimitusaika saattaa olla pidempi syrjäseuduille sekä Lappiin. Kun tilauksesi lähetetään varastoltamme, saat meiltä sähköpostiisi lähetysvahvistuksen, joka sisältää lähetyksen seurantatiedot.

Pienen paketin toimitus:
Pienemmät paketit, noin 20 kg asti lähetetään Postnordilla MyPack Collect lähetyksinä ja toimitetaan toimitusosoitetta lähimpänä sijaitsevaan Postnord-toimipisteeseen tavallisesti 3-5 arkipäivän sisällä.

Suurempien, yli 20 kg, pakettien toimitus:
Suuremmat paketit, kuten suuremmat kuntopyörät, kotikuntokeskukset ja juoksumatot, lähetetään Dachserin kuljetuksella ja toimitetaan katutasoon tai tontin rajalle tavallisesti 3-7 arkipäivän sisällä. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä tarkemmasta toimitusajasta ja toimitukset tapahtuvat ainoastaan päiväsaikaan.
+358 9 42455505
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Rull.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää