Lasten sähköautot

Rull.fi verkkokaupasta löydät Suomen laajimman valikoiman lasten sähköautoja. Meiltä löytyy malli jokaiseen makuun - kaikkea cooleista sporttisista autoista aina luksus maastureihin, yleensä useassa eri värissä.

Sähköautoa valittaessa lapselle, on hyvä huomioida autojen väliset eroavaisuudet. Iso eroavaisuus on auton koko. Jos kahdella, kuvissa samankaltaisella autolla on hintaeroa, mitä varmimmin kalliimpi on suuremman kokoinen. Jopa autot, jotka on tarkoitettu yhtä monen lapsen istuttavaksi, saattavat olla hyvinkin erikokoiset. Yleensä voidaan sanoa, että pieni sähköauto on pituussuunnassa noin 100-110 cm, keskikokoinen 115-120 cm ja suuri, XL-malli, yli 135 cm.

Koon lisäksi sähköautoista löytyy erilaisia ominaisuuksia, kuten renkaat (joko kiinteät kumiset, tai kovat muoviset), useita sekä Voltti- että Ampeerimäärältään eri akkukokoja, nahka- tai muovi-istuin, eri määrä moottoreita, digitaalinen tai analoginen kauko-ohjain jne.

Löydät tarkempaa tietoa autojen eroavaisuuksista kunkin auton tuotetiedoista. Useiden tuotteiden tiedoista löytyy myös esittelyvideoita, joista tärkeimmät ominaisuudet voi katsoa nopeasti. Jos tarvitset apua sähköauton valinnassa, ethän epäröi ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä!
Katso kaikki autot
Gåbil Mercedes SLK 55 AMG - Röd
Sähköauto yhdelle lapselle
Elbil MC Sport - Röd
Sähköauto kahdelle lapselle
Elbil Quad 4x4 - Svart/Röd
Lisensoidut merkkiautot
Elbil Pagani Zonda - 12V
Perheen pienimmille
Elbil MC Sport - Röd
Volvo Cars
Elbil Volvo XC90 12V - Vit
Mercedes-Benz
Elbil Volvo XC90 12V - Vit
Mini-ATV
Elektrisk Mini ATV, VIPER II, 800W - Svart
Go Kartit
Elektrisk Mini ATV, VIPER II, 800W - Svart
Sähkömoottoripyörät
Elbil MC Sport - Röd
Nelivetoiset sähköautot
Elbil Quad 4x4 - Svart/Röd
+358 9 42455505
Puhelimen aukioloajat
Ma-Pe 10-13 ja 14-15
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
 Rull.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää