KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 400,0 €

Nitrox Fatbike Street 1500W

999 €

(sis. alv)

1 399 €

Varastossa

  • Säästät400,0 €
  • Tyylikäs jäykkäperäinen
  • Tehokas akku ja moottori, leveät renkaat
  • Niille, jotka haluavat liikkua asenteella

Tuotekuvaus

Nitrox Fatbike Street on tyylikäs jäykkäperäinen malli. Niille, jotka haluavat liikkua asenteella, Nitrox Fatbike Street -sähköskootteri on ilmeinen valinta! Tässä sähköskootterissa on tehokas 60V 10,4Ah:n litiumakku, harjaton sähkömoottori 1500 W:n teholla ja leveät renkaat.

Valtavien renkaiden avulla voit liikkua mukavasti sekä sileillä että epätasaisilla pinnoilla. Tehokas 1500 W:n sähkömoottori tekee mäille nousuista helppoa.

Yksi lataus antaa jopa 20 km:n toimintasäteen taloudellisella ajotavalla. Nitrox Fatbike Litium Streetillä myös pysähtyminen onnistuu tehokkaasti ja turvallisesti, sillä sekä take- että etupyörässä on jarrusysteeminä hydraulinen levyjarru.

Taustapeilit ja takasatula sisältyvät hintaan.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture