KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 150,0 €

Nitrox Sähköinen Dirtbike 800W

549 €

(sis. alv)

699 €

Varastossa

  • Säästät150,0 €
  • Toppfart upp till ca 25 km/h
  • Kraftig elmotor
  • Reglerbar maxhastighet

Tuotekuvaus

Hilpeä sähköinen maastopyörä, joka tekee lapsestasi naapuruston kuninkaan!

800W vahva sähkömoottori, joka on huoltovapaa ja erittäin hiljainen käytössä. Ei öljynjohtoa, ei kuumia pakoputkia, ei kaasuttimen viritystä - vain honkata (ladata) ja mennä!

Nitrox-sähkömaastopyörän huippunopeus on noin 25 km/h. Moottorin teho saadaan 36V 9Ah akkupaketista, joka koostuu kolmesta sarjaan kytketystä lyijyakusta. Ajoaika latausta kohden on yleensä 30-60 minuuttia käytöstä riippuen.

Sähkömoottoreiden edut ovat moninaiset, kun kyse on tämäntyyppisistä tuotteista. Vähäinen huolto verrattuna bensiinikäyttöisiin vaihtoehtoihin on asia, jota luultavasti kaikki vanhemmat arvostavat. Lisäksi sähkövoiman käyttö on ympäristöystävällisempää ja taloudellisempaa, sillä käyttökustannukset ovat sähköllä lähes olemattomat.

Nitrox-sähkömaastopyörässä on tukevat kuviolliset renkaat, joilla saa pitoa myös mäkisillä teillä. Mukavuutta lisäävät etu- ja taka-iskunvaimentimet.

Suositeltava käyttöikä on noin: 6 vuotta ja ylöspäin.

HUOMAUTUS: Dekaalit eivät ole asennettuja, toimitetaan dekaalilevyillä. Mukana laturi ja akku.

Istuinkorkeus: 58 cm

Pyöränkanta: 84 cm

Maavara: 18 cm

HUOMAUTUS: Tätä tuotetta ei saa käyttää yleisillä teillä!

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture