KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 80,0 €

Sähköauto Beamer i4

199 €

(sis. alv)

279 €

Varastossa

  • Säästät80,0 €
  • Futuristinen muotoilu
  • Ylellisen tuntuinen sähköauto lapsille
  • Erittäin helppo ajaa

Tuotekuvaus

Futuristinen Beamer i4 on sähköauto, jossa on avattavat ovet, mukava keinonahkainen istuin, kaksimoottoria, iskunvaimentimet, integroidut stereot MP3-liittimellä sekä mm. upeat valotehosteet.

Mallissa on pehmeäkäynnistys, mikä lisää ajomukavuutta kuljettajalle. Mukana toimitetaan 2,4Gkaukoohjain.

HUOM! Kuvissa esiintyvän auton renkaat ja penkit ovat kovaa muovia. Meidän mallissamme on kumirenkaat (harmaat vanteet) ja istuin mukavasta keinonahkasta.

Mallissa on pehmeäkäynnistys, mikä lisää kuljettajan ajomukavuutta. Mallissa on Kumirenkaat jotka takaavat hiljaisen ajamisen ja pitkän käyttöiän. Pehmustettu keinonahkainen istuin antaa ylellisen ja mukavan tunnelman autoon.

Auto on varustettu kahdella sähkömoottorilla, joten auton veto ja vauhti ovat paremmat. Autossa on kolme nopeusvaihdetta eteenpäin sekä peruutusvaihde. Auton maksiminopeus eteenpäin on noin 5-6 km / h. Vaihteita voi vaihtaa ohjauspaneelista napin painalluksella. Tämä takaa auton pehmeän käynnistämisen, eli ei nykivää ajoa. Siksi auto on myös erittäin mukava pienemmille lapsille. 8 tunnissa akku latautuu täysin, mikä antaa jopa 60-90 minuutin käyttöajan. Sähköauton ajaminen on lapselle yksinkertaista: kaasua saa painamalla kaasupoljinta ja auto pysähtyy, kun jalka vapautetaan polkimelta. Auton mukana tulee kauko-ohjain, jonka avulla vanhempi voi ohajata autoa (vanhempi voi valita 3 eri nopeutta kauko-ohjaimesta lapsen kehityksen mukaan) Kauko-ohjaimen 2.4G-teknologian ansiosta, ohjain ei häiritse muita kaukosäätimiä.

 

HUOM!

  • Suositellaan yli 3 vuotiaille.
  • Käyttö ainoastaan aikuisen valvonnassa.
  • Ei saa käyttää liikenteessä.
  • Ei saa käyttää vesistöjen tai monttujen läheisyydessä.

Sähköauto toimitetaan laatikossa ja vaatii kokoamisen ennen käyttöönottoa. Englanninkieliset asennusohjeet ovat mukana pakkauksessa. Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture