KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 200,0 €

Nitrox Joy S10-S

1 199 €

(sis. alv)

1 399 €

Varastossa

  • Säästät200,0 €
  • Äärimmäisen tehokas premium-skootteri
  • Huippunopeus jopa 60 km/h
  • Toimii useimmilla pinnoilla

Tuotekuvaus

Haluatko potkulaudan äärimmäisellä teholla ja erinomaisella kulkukelpoisuudella? Siinä tapauksessa kannattaa tsekata tämä sähköpotkulauta, jossa on kaksi moottoria ja ennennäkemätön teho!

Sähköskootteri Nitrox Joy S10-S on hyvin erikoinen skootteri. Ensinnäkin siinä on kaksi harjatonta napamoottoria - yksi molemmissa pyörissä. Näytösta voi valita jos haluaa että skootteri toimii kummallakin moottorilla tai ainoastaan takamoottorilla. Kummallakin moottorilla pääsee jopa 50-60km/h!

Moottori saa voiman tehokaasta litiumakusta jonka kapasiteetti on 60V 18Ah. Näytöstä voi lukea nopeuden, trippimittaria, akun tila jne. Näytöstä pystyy myös valita kolme eri nopeustilaa.

Skootterissa on myös hydraaliset levyjarrusyteemit edessä sekä takana, tämä tekee että voi pysähtyä turvallisesti kaikilla asetuksilla. Kummassakin pyörässä on jousitus joka tekee ajon mukavammaksi myös epätasaisella alustalla.

Skootteri on saatavana kahdella erinlaisella renkailla:

Dirt renkaat antavat paremman otteen maastoajossa ja Track renkaat sopiivat paremmin jos ajaa radalla tai asfaltilla.

NOTE: The scooter is delivered with the speed limit set to 20Km/h, to remove this limiter change the P10 setting to 0 (see the manual Manual-NitroxJoy-S10-S-930-Display-EN.pdf below for instructions)

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture