KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 50,0 €

Nitrox S250 Flex

349 €

(sis. alv)

399 €

Varastossa

  • Säästät50,0 €
  • Huippunopeus 20 km/h, laillinen yleisillä teillä
  • Pitkä toimintasäde
  • Ilmatäytteiset renkaat pehmeään ajoon

Tuotekuvaus

Koe uusin innovaatio urbaanissa matkustamisessa Nitrox S250 Flex -sähköpotkulaudalla, joka yhdistää suorituskyvyn, designin ja teknologian tarjoten vertaansa vailla olevan ajokokemuksen. Useilla päivityksillä edeltäjäänsä Alu-8 verrattuna Nitrox S250 Flex tarjoaa sulavan, tehokkaan ja nautinnollisen matkan minne ikinä oletkaan menossa.

Nitrox S250 Flex saavuttaa huippunopeuden 20 km/h, joten sen käyttö julkisilla teillä on laillista. Tämä sähköpotkulauta ei vaadi liikennevakuutusta.

Ero Flexin ja Liten välillä

Sekä Nitrox S250 Flex että Nitrox S250 Lite ovat erinomaisia sähköpotkulautoja. Niiden välillä on kuitenkin joitakin eroja; Flex on hieman edistyneempi malli verrattuna Liteen.

Nitrox S250 Flexin edut:

  • Suurempi akku, 280,8Wh (36V - 7,8ah) verrattuna 187,2Wh (36V - 5,2ah) akkuun.
  • Pidempi toimintasäde, jopa 30 km verrattuna enintään 20 km:iin.
  • Jousitettu etuhaarukka
  • Hieman korkeampi, 120 cm verrattuna 113,5 cm:iin.

Suorituskyky ja saavutettavuus

Nitrox S250 Flexiä voimaa 250W moottori, ja se tarjoaa huippunopeuden 20 km/h, mikä on täydellinen kaupunkiympäristöihin. Sen ilmatäytteiset renkaat takaavat pehmeän ajon myös epätasaisilla alustoilla, ja 25-30 km:n toimintasäde vie sinut helposti haluamaasi kohteeseen. Lisäksi se selviytyy mäistä vaivattomasti, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtelevaan maastoon.

Malli

Tämä sähköpotkulauta on kompakti ja kevyt, mikä tekee siitä helposti käsiteltävän ja kuljetettavan. Sen tyylikäs musta/sininen tai musta/harmaa väriyhdistelmä erottuu joukosta. Se on varustettu käytännöllisellä LCD-näytöllä, joka näyttää nopeuden ja akun tilan.

Lisäistuin on saatavilla ostettavaksi asennettavaksi.

Tekniikka

Kolmella nopeusasetuksella voit mukauttaa ajokokemustasi tarpeidesi mukaan, hitaasta kävelyvauhdista täyteen vauhtiin. Elektroninen etujarru ja levytakajarru tarjoavat turvallisen ja luotettavan jarrutuksen. Latausaika on vaikuttavan lyhyt, vain 5-6 tuntia täyteen lataukseen, ja 80 % kapasiteetti saavutetaan vain 4 tunnissa.

Turvallisuus

Nitrox S250 Flex on varustettu LED-valaistuksella ja heijastimilla lisäämään näkyvyyttä. Sen vankka alumiinirunko ja kyky kantaa jopa 120 kg maksimipaino takaavat vakauden ja turvallisen matkan.

IP sertifikaatti

IPX5-luokitellun sähköpotkulaudan ansiosta se on suojattu vesisuihkuilta kaikista suunnista, mikä tarkoittaa, että voit ajaa kevyessä sateessa ilman huolia.

Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture