KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 100,0 €

Nitrox OR1000 Dirt

549 €

(sis. alv)

649 €

Varastossa

  • Säästät100,0 €
  • Vankka ja vahva sähköskootteri
  • Huippunopeus jopa noin 40 km/h
  • Hyvä pito useimmilla pinnoilla

Tuotekuvaus

Tukeva ja vahva sähköskootteri vaativille! 1000 W:n moottorilla ja 48 V:n 12 Ah:n raskailla akuilla saat 40 km/h huippunopeuden ja voiman, joka kestää jyrkkiä rinteitä!

Nitrox OR1000 Dirt on erittäin tehokas skootteri, jolla on tarpeeksi nopeusresursseja kestämään. Mallissa on 1000 W sähkömoottori, joka saa virtansa 48 V:n tehokkaasta raskaasta akusta, joka koostuu neljästä 12 V 12 Ah:n lyijyakusta.

Tässä versiossa skootteri on varustettu puolikarkeilla yleisrenkailla, jotka toimivat hyvin asfaltin pisteytykseen, mutta tarjoavat myös hyvän pidon huonommilla pinnoilla. Suhteellisen korkea rengasprofiili tarjoaa hyvän mukavuuden myös epätasaisilla pinnoilla ja antaa sitkeän off-road-ilmeen. Vaikka skootteri on ensisijaisesti valmistettu pluslämpötiloihin, renkaiden kuviointi tarjoaa yllättävän hyvän pidon lumisohjossa.

Toimintasäde on jopa 20 km/lataus hyvissä olosuhteissa ja "taloudellisella" ajotyylillä, jolloin akut latautuvat n. 6-8 tunnissa. Jos et tarvitse täyttä moottoritehoa, ohjaustangossa on EcoDrive-painike, joka muuttaa moottorin tehon 800 W:ksi, mikä tuottaa pidemmän kantaman.

Mukana laturi ja akku.

*HUOMAA: Sähköskootterilla ajettaessa yleisillä teillä moottorin tehon on oltava enintään 250 W ja huippunopeus ei saa ylittää 20 km/h. Koska tämän sähköskootterin suorituskyky ylittää tämän, tällä sähköskootterilla saa ajaa vain aidatulla alueella.

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture