KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 50,0 €

Sähkörullalauta Nitrox Longboard 1200W

499 €

(sis. alv)

549 €

Varastossa

Tuotekuvaus

Sähkörullalauta Nitrox Longboard 1200W on tehokas kaksoismoottorilla kulkeva skeittilauta, jolla voi kulkea jopa 35 km/h nopeudella. Tehokkuudestaan huolimatta se on kevyt ja kätevä alle kuuden kilon painolla.

Sähköinen rullalauta / longboard. Paino ainoastaan 7,5 kg. Laitteen suojausluokitus on IP54, eli laite on täysin pölysuojattu ja se kestää jonkin verran roiskeita. Nitrox Longboard 1200W sähkörullalauta kulkee kahden tehokkaan harjattoman moottorin voimin, jotka pyörittävät eturenkaita. Tämän ansiosta kulku on tasaisen mukavaa. Saat nauttia jopa 35 km/h nopeudesta ilman huolta ylläpidosta, sillä nämä moottorit eivät vaadi turhaa huoltoa. Tämä skeittilauta kestää isonkin aikuisen kyyditsemisen, sillä maksimikuorma on 100 kg. Hallinta on helppoa digitaalisella 2.4G kauko-ohjaimella, jota eivät muut radiolaitteet häiritse. Jarruttaminen on yhtä helppoa kuin eteenpäin kaasuttaminen ja voit valita kolmesta eri nopeussäädöstä omaan käyttöösi sopivimman.

Rullalauta saa virtansa 36V 4Ah litiumakusta, joka on sijoitettu laudan alle. Noin 4 tunnin latauskantaa jopa 12 km matkan, riippuen ajotavasta. Akussa on sisäänrakennettu ylilataussuoja, joka estää akun ylilatautumisen.! Lisäksi Nitrox 1200W sähköpotkulauta muistuttaa tavallista longboardia vaahterapuisella dekillä, PU pyörillä sekä säädettävillä trukeilla. Tämän rullalaudan vedensietoluokitus on IP45, joka tarkoittaa, että se kestää roiskeita joka suunnasta. Ajomatkalla ei siis tarvitse välittää, vaikka vettä alkaisikin sataa, vaan voi jatkaa matkaa!

Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture