KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Valinta renkaat sähköpotkulautaan

Valinta renkaat sähköpotkulautaan: 

ilmatäytteiset vs kiinteät renkaat

Kun valitset renkaita sähköpotkulautaasi, on tärkeää miettiä, miten yleensä käytät sähköpotkulautaasi. Aiotko ajaa eri tyyppisillä alustoilla, haluatko maksimoida kantaman vai nauttia mukavasta ajelusta? Sähköpotkulaudan käyttötarkoitus voi vaikuttaa rengasvalintaan. Tässä käymme läpi ero ilmatäytteisten ja kiinteiden renkaiden välillä, jotta löydät täydellisen vaihtoehdon juuri sinulle.

Kiinteät renkaat sähköpotkulautoihin

Kiinteät renkaat ovat loistavia, jos haluat välttyä huolilta. Ne ovat puhkeamattomia eikä niitä tarvitse pumpata, mikä tekee niistä käytännössä huoltovapaita. Täydellinen valinta, jos haluat huolettoman vaihtoehdon! Haittapuoli on, että et voi säätää kovuutta vaikuttaaksesi kantamaan tai iskunvaimennukseen, joten ne voivat tuntua hieman täristäviltä verrattuna ilmatäytteisiin renkaisiin. Jos arvostat yksinkertaisuutta, kiinteät renkaat ovat ehdottomasti oikea valinta.

Ilmatäytteiset renkaat sähköpotkulautoihin

Ilmatäytteiset renkaat vaativat hieman enemmän huolenpitoa. Sinun on pumpattava niitä säännöllisesti ja oltava valmis käsittelemään mahdollisia puhkeamisia. Ilmatäytteiset renkaat tarjoavat ylivoimaista mukavuutta ja vaimentavat iskuja epätasaisilla alustoilla. Lisäksi voit säätää ilmanpainetta vaikuttaaksesi sekä kantamaan että mukavuuteen. Jos ilmatäytteinen rengas puhkeaa, sen vaihtaminen on helppoa – meillä on sekä sisäkumeja että käteviä pumppuja, jotka on suunniteltu erityisesti sähköpotkulautoihin. Olemme myös laatineet oppaan, joka auttaa sinua korjaamaan puhkeaman sähköpotkulaudassasi.

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture