KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 130,0 €

Elbil Truckster 4WD

369 €

(sis. alv)

499 €

Varastossa

  • Säästät130,0 €
  • Stor arbetsmaskin
  • Plats för två barn
  • Fyrhjulsdrift

Tuotekuvaus

Tilava kuusipyöräinen, nelipyörävetoinen, kauko-ohjattava työkone ym., johon mahtuu kaksi lasta (ja puutarhajätteitä lavalle).


Haluatko lasten auttavan puutarhahommissa? Tai kuljettavan tarvikkeita lähiympäristössä? Meillä on siihen tilava, mahtaileva ja optimaalinen sähköauto Truckster 4x4! Tähän unelmaleluun mahtuu kaksi lasta ja lisäksi paljon kuormaa lavalle. Erona kaikkiin tavallisiin sähköautoihin on, että tässä autossa on kuusi pyörää. Mutta siinä ei vielä kaikki - autossa on myös aito nelipyöräveto, mikä tekee sitä upeasti kulkukelpoisen! Kuormalava on tilava, ja kuorma on helppo kaataa, kun päämäärään on päästy.

Truckster 4x4 -sähköauton moottoriteho on jopa 140 Wattia. Neljä sähkömoottoria tuovat hyvän kulkukelpoisuuden sekä soralla että nurmikolla. Auto käynnistyy pehmeästi, ja ajo on mukavampaa eikä niin nykivää. Etenkin pienempien lasten suosima. Toinen tämän sähköauton arvostettu yksityiskohta on, kiinteät EVA-renkaat - jotka takaavat hiljaisen toiminnan ja pitkän käyttöiän verrattuna onttoihin kovamuovipyöriin, joita monet muut lasten sähköautot käyttävät.

Sähköauto toimitetaan ylellisellä autostereolla, johon on tallennettu musiikkikappaleita. Sen voi myös kytkeä kännykkään sekä Bluetooth- että AUX-johdolla. Autossa on myös makea LED-valaistus, minkä ansiosta ajaminen pimeässä on hienoa.

Autossa on kolme nopeustilaa sekä peruutusvaihde. Vauhti eteenpäin on n. 6 km/h. Yksi lataus riittää 45-90 minuutin mittaiseen "leikkiaikaan" (käytöstä riippuen), ja akku latautuu täyteen n. 10 tunnissa mukana toimitettavalla laturilla. Lasten on helppo ajaa sähköautoa - kaasutus kaasupolkimella ja pysäytys nostamalla jalka polkimelta. Malliin sisältyy myös kaukosäädin, minkä avulla vanhemmat voivat halutessaan ohjata tai hätäpysäyttää. Säätimellä asetetaan myös auton nopeustila. Alhaisimmat nopeudet ovat hyviä pienemmille lapsille tai ahtaissa ympäristöissä. Kaukosäätimellä vanhemmat voivat milloin tahansa tarvittaessa valvoa autoa.

HUOM!

Suositellaan yli 3 vuotiaille.
Käyttö ainoastaan aikuisen valvonnassa.
Ei saa käyttää liikenteessä.
Ei saa käyttää vesistöjen tai monttujen läheisyydessä.
Sähköauto toimitetaan laatikossa ja vaatii hieman kokoamista ennen käyttöä. Englanninkieliset asennusohjeet mukana. Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture