KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Tietoa meistä

Johtava micromobilityssä!

Rullilla meillä on pitkä kokemus kevyistä sähkökäyttöisistä ajoneuvoista eli micromobilitystä. Myimme ensimmäisen sähköpotkulaudamme lähes 20 vuotta sitten ja tarjoamme nykyään Pohjoismaiden laajimman valikoiman sähköpotkulautoja, sähköskoottereita, sähköautoja lapsille ja paljon muuta. Tavoitteenamme on tarjota jotain kaikille – riippumatta siitä, etsitkö turvallista ja tehokasta kuljetusta vai jännittäviä seikkailuja.

Laatu ja edullisuus

Vältämme välikädet ja teemme yhteistyötä luotettavien toimittajien kanssa tarjotaksemme korkealaatuisia tuotteita parempaan hintaan. Hallitsemalla koko prosessin tuotekehityksestä ja hankinnasta asiakaspalveluun ja varastointiin varmistamme parhaan mahdollisen laadun ja asiakastyytyväisyyden.

Tuki ja varaosat

Laajan kevyiden sähköajoneuvojen valikoimamme lisäksi tarjoamme asiantuntevaa teknistä tukea ja pääsyn omaan korjaamoon. Olemme panostaneet kattavaan varaosavalikoimaan, jotta voit käyttää sähköajoneuvoasi monien vuosien ajan.

Tutustu valikoimaamme

Vieraile eri kategorioissamme löytääksesi täydellisen tuotteen, joka vastaa tarpeitasi ja tarjoaa upeaa ajonautintoa. Kaupunkiseikkailuista offroad-elämyksiin ja räätälöityihin ratkaisuihin senioreille – meillä on jokaiselle jotakin!

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture