SPRING DEALS

KLIKKA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 100€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Tietoa meistä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2006 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Rull-tiimillämme on perusteellinen kokemus kevyistä sähköajoneuvoista. Valikoimamme on koottu huolella, koska olemme huolellisesti seuloneet alihankkijoita kyetäksemme kehittää hyvälaatuisen valikoima ilman, että se sen vuoksi maksaisi omaisuuksia. Rull tarjoaa paremman tuotteen edullisempaan hintaan jättämällä välikädet ja luotettavat alihankkijat pois ja omistamalla itse koko prosessin tuotekehityksestä ja ostoista asiakaspalveluun ja varastojen valintaan. Tavoitteenamme on että kaikilla on varaa ajaa sähkökäyttöisesti!

Paitsi että meillä on laaja kevyiden sähköajoneuvojen valikoima, meillä on myös pätevä tekninen tuki ja käytössä oma korjaamo. Ostaessasi meiltä, haluamme että voit käyttää sähköajoneuvoasi jatkossa useiden vuosien ajan. Sen vuoksi olemme panostaneet siihen, että meillä on saatavilla täydellinen varaosavalikoima suurissa varastoissamme, joiden pinta-ala on noin: 5000 m2.

Rull.fi on osa Nordbutiker-ketjua. Nordbutiker on verkkokauppa, jonka päätuoteryhmä ovat kevyet, sähkökäyttöiset ajoneuvot, kuten sähköpyörät, sähkömopedit, sähköpotkulaudat ja sähkökäyttöiset senioriskootterit.

Meillä on Pohjoismaissa joukko itse kehittämiämme verkkokauppoja, joissa myymme omia tuotemerkkejämme. Aloitusvuodesta 2006 lähtien olemme Pohjoismaissa toimittaneet sähkökäyttötuotteita yli 200 000 tyytyväiselle asiakkaalle. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Ruotsissa, aivan Tukholman ulkopuolella, missä meitä on tätä nykyä noin: 35 työntekijää.

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture