KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 250,0 €

Buggy XL-sähköauto

749 €

(sis. alv)

999 €

Varastossa

  • Säästät250,0 €
  • Suurempi ja kehittyneempi malli
  • Suositellaan yli 5-6 vuotiaille lapsille
  • Lyömättömät ajo-ominaisuudet ovat verrattuna muihin lasten sähköautoihin

Tuotekuvaus

Buggy XL-sähköauto on ennemminkin auto kuin leikkikalu verrattuna muihin perinteisiin lasten sähköautoihin. Tämä malli on osin kooltaan suurempi koska sen hytissä on paikat kahdelle. Auto painaa mahtavat 53 kiloa, mikä kertoo osaltaan sen koosta! Suuremman kokonsa ansiosta auto ei sovellu pienemmille lapsille (alle 5-6vuotiaille), koska heidän on vaikea ylettyä polkimille.

Auto poikkeaa myös tekniikaltaan pienemmistä lasten sähköautoista, koska Buggy XL:n huippunopeus on suurempi eli noin 13-15 km/h ja koska se on varustettu erillisillä kaasu- ja jarrupolkimilla. Autossa on harjaton sähkömoottori, jonka teho on jopa 180 wattia ja joka saa virtansa isokokoisesta 24V 14Ah:n akkupaketista. Auto on takavetoinen ja siinä on niin sanottu tasauspyörästö, aivan kuten oikeassa autossa! Sen ansiosta ajo-ominaisuudet ovat lyömättömät verrattuna muihin lasten sähköautoihin. Autossa on kolme nopeustilaa ja peruutusvaihde. Näiden lisäksi autossa on isot ilmatäytteiset pyörät ja iskunvaimentimet, minkä ansiosta käyttö on mukavaa ja hiljaista.

Mutta autoissa on paljon muutakin kuin vain moottorit! Buggy XL:sä on paljon muuta ylimääräistä kuten LED-valaistus, keinonahkaiset istuimet, Bluetoothilla varustetut autostereot ja mahdollisus kytkeä USBliitin, avattavat ovet jne. Lyhyesti sanottuna tämä on unelmalelu!

Sähköauto toimitetaan pahvilaatikossa ja vaatii hieman asentamista ennen käyttöä. Auton mukana toimitetaan englanninkieliset asennusohjeet. Mukana laturi ja akku.

  • Suositellaan 5-6-vuotiaille.
  • Käytä ainoastaan aikuisen valvonnan alaisena.
  • Ei saa käyttää liikenteessä, ainoastaan suljetulla alueella.
  • Älä käytä jyrkänteiden tai vesistöjen lähellä.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture