KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 100,0 €

Sähköauto UTV Quad 4x4

449 €

(sis. alv)

549 €

Varastossa

  • Säästät100,0 €
  • Neliveto
  • Suuri ja tilava
  • Siisti ilme

Tuotekuvaus

Lapset hoi, jos tykkäätte sähköautoilusta asfaltti- ja hiekkakentän ulkopuolella! Tässä teille AITO NELIPYÖRÄVETOINEN UTV-kovis, jossa on tilaa kaverillekin.

Tämä sähköauto on todella makean näköinen. Se on iso ja tilava, pyörien halkaisija reilunkokoinen, siinä on siistejä yksityiskohtia kuten LED-valaistus, avattavat ovet ja takapyörien iskunvaimentimet. Kiinteät EVA-renkaat toimivat hiljaisemmin ja pidentävät auton käyttöikää. Molemmat istuimet on luonnollisesti varustettu turvavyöllä. Mallissa on myös pehmeä käynnistys, minkä johdosta ajaminen on miellyttävämpää eikä niin nykivää.

Autossa on iso 12V 10Ah akku, joka koostuu kahdesta ladattavasta lyijyakusta. N. 10-12 tunnin lataus antaa jopa 60 minuutin "leikkiajan" ajotyylistä riippuen. Lapsi voi joko ajaa autoa itse, tai vanhemmat ohjaavat sitä mukana seuraavalla kaukosäätimellä. Ajaminen on helppoa: kaasutus kaasuttimella, auto pysähtyy itsestään, kun kaasutinta ei enää poljeta. N. 2-3 vuoden ikäiset voivat ajaa autoa itse, nuorempia lapsia vanhemmat ohjaavat kaukosäätimellä!

Auto on varustettu neljällä 35W moottorilla (kokonaismoottoriteho on jopa 140 wattia!), mikä takaa hyvän kulkukelpoisuuden ja voiman sekä n. 6 km/h huippunopeuden. Kulkukelpoisuutta nurmikoilla ei voi verrata sähköautoihin, joissa on vain yksi tai kaksi moottoria! Kaukosäätimellä valitaan yksi kolmesta nopeudesta.

Mukana laturi ja akku.

Suositusalaikäraja 3 vuotta.
Käyttö ainoastaan aikuisen valvonnassa.
Ei saa käyttää liikenteessä.
Ei saa käyttää monttujen tai vesistöjen läheisyydessä.
Auto toimitetaan pahvilaatikossa ja se vaatii jonkin verran kokoamista ennen käyttöönottoa. Ruotsinkieliset kokoamisohjeet mukana.

*Kuvat eivät täysin vastaa todellisuutta. Kuvissa näkyy nahkaistuimet, kun taas tämä toimitetaan muovi-istuimilla.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture