KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 100€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 40,0 €

Sähköauto Audi Q7

329 €

(sis. alv)

369 €

Varastossa

  • Säästät40,0 €
  • Turvallinen lasten ohjaus
  • Iskunvaimentavat renkaat
  • MP3 & Bluetooth

Tuotekuvaus

Koe seikkailu Audi Q7 – unelmien ajoneuvo jokaiselle lapselle, joka haluaa kokea oikean auton ajamisen tunteen. Tyylikkään muotoilunsa ja korkealaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta tämä leikkiauto on täydellinen lahja, joka yhdistää hauskuuden ja tyylin.

Tämä lasten Audi Q7 -malli on varustettu useilla vaikuttavilla ominaisuuksilla, jotka parantavat mukavuutta ja turvallisuutta. Mukava PU-nahkaistuin ja avattavat ovet tekevät kyytiin nousemisen helpoksi ja autenttiseksi. Autoa käyttävät kaksi tehokasta 35W moottoria, jotka tarjoavat sujuvan ja vakaa ajon. Lisäksi auto on varustettu EVA-kumirenkailla ja jousituksella kaikissa neljässä pyörässä, mikä takaa miellyttävän ajokokemuksen myös epätasaisilla pinnoilla.

Lasten turvallisuus on etusijalla pehmeän käynnistys- ja pysäytystoiminnon ansiosta, jota ohjataan kaukosäätimellä, mikä mahdollistaa vanhemmille mahdollisuuden valvoa ja ohjata autoa lisäturvallisuuden vuoksi. Viihdearvoa lisää sisäänrakennettu MP3-soitin ja Bluetooth-toiminto, joten lapsesi voi nauttia suosikkimusiikistaan ajaessaan.

Maksiminopeudellaan 3-5 km/h Audi Q7 Sähköauto on sekä turvallinen että jännittävä pienille kuljettajille. Siinä on tilaa yhdelle lapselle ja se on ihanteellinen lapsille, joiden enimmäispaino on 30 kg. Auton mitat ovat käytännölliset, ja se on helppo säilyttää käyttämättömänä.

Audi Q7 Sähköauto on enemmän kuin vain lelu; se on kokemus, joka tuo iloa ja jännitystä jokaiselle matkalle. Tämä malli yhdistää Audin tunnetun laadun lapsiystävälliseen suunnitteluun ja turvateknologiaan, mikä tekee siitä suosikin jokaisessa kodissa. Anna lapsellesi vapauden ja seikkailun tunne tällä upealla sähköautolla.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture