KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 100€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 70,0 €

Sähkömoottoripyörä Sport R600

279 €

(sis. alv)

349 €

Takaisin varastoon 2024-07-11

  • Säästät70,0 €
  • Harvinaisen kova urheilumoottoripyörä
  • Mukana tukipyörät
  • Kumirenkaat EVA hiljaiseen toimintaan ja pitkään käyttöikään

Tuotekuvaus

Villi sporttimoottoripyörä, joka vie ajatukset Italian vauhtihirmuihin - unelma pienelle Moto GP fanille!

Kaikille moottoripyöräilyn pienille ystäville sopiva sähkömoottoripyörä, jossa on upeita yksityiskohtia kuten LED-valot edessä ja takana, iskunvaimentimet takana ja makeat äänitehosteet! Mallissa on kumirenkaat jotka takaavat hiljaisen ajamisen ja pitkän käyttöiän.

Sport R600 Moottoripyörän mukana tulevat myös apupyörät, jotta nuoremmatkin moottoripyöräilijät pääsevät kokemaan ajamisen ilon.

Tämä sähkömoottoripyörä saa virtansa 12V 7Ah ladattavasta akusta, jonka mukana tulee tietenkin laturi. Yksi, n.6-8 tuntia kestävä latauskerta tarjoaa ajoa n.45-60 minuutin ajaksi olosuhteista riippuen. Moottoripyörän ajo on hyvin yksinkertaista: Kiihdytys kytkintä painamalla, ja pysäytys vapauttamalla kytkin. Moottoripyörää voi ajaa n. 3-vuotiaasta lähtien.

Kahdella sähkömoottorilla varustettu moottoripyörä R600 antaa tuplavoiman verrattuna yhden moottorin menopeleihin. Kaksi eteenpäinvaihdetta sekä peruutus tarjoavat tasaisen kyydin, jopa noin 5-6 km tuntinopeudella.

Sähkömopo toimitetaan laatikossa ja vaatii kokoamisen ennen käyttöonottoa. Englanninkieliset asennusohjeet ovat mukana pakkauksessa.

Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture