KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 80,0 €

Sähköauto Ford Ranger Super Duty 4x4

469 €

(sis. alv)

549 €

Takaisin varastoon 2024-07-25

  • Säästät80,0 €
  • Pitkä käyttöikä 240 Wh akulla
  • Lava-auto autenttisessa muotoilussa!
  • Huone 2 lapselle!
  • Neliveto

Tuotekuvaus

Rohkea avolava-auto lisensoituna Ford-suunnitteluna pienille, jotka haluavat ajaa esteittä. Kuten avolava-auton kuuluu olla, Ford Ranger Super Duty on suuri ja jykevä tilaa kahdelle lapselle.

Tämä siisti sähköauto tarjoaa tilaa kahdelle lapselle sekä joukon mahtavia ominaisuuksia, kuten avattavat ovet, avattava luukku lavalle, takajousitus jne. Kuuntele suosikkikappaleitasi autostereosta Auxin tai USB. Valaistus löytyy ajovaloista, takavaloista ja lisävaloista (istuimen yläpuolella). Lisäksi autossa on siisti sinivalo, jotta ympäristö huomaa, kun on kiire.

Sähköauto Ford Ranger on suunniteltu ajettavaksi tontilla kaikilla pyörillä olevan iskunvaimennuksen ja hyvän maavaran ansiosta. Ajo on myös mukavaa, koska autossa on nk. "pehmeä käynnistys", mikä vähentää nykivää liikettä. Auto on varustettu kahdella sähkömoottorilla, mikä tarkoittaa, että molemmat takapyörät vetävät. Tämä on suuri etu, koska auto saa enemmän voimaa ja paremman etenemiskyvyn. Autossa on kolme nopeusasetusta eteenpäin ja peruutusvaihde. Eteenpäin voi ajaa jopa 6 km/h. Yksi lataus kestää jopa tunnin "leikkiaikaa" (käytöstä riippuen) ja akku latautuu täyteen noin 8 tunnissa mukana tulevalla laturilla. Sähköautoa on erittäin helppo ajaa lapsille - kiihdytä painamalla kaasupoljinta ja pysähdy nostamalla jalka pois polkimelta.

Tähän sähköautoon sisältyy myös 2,4G kauko-ohjain, joten vanhemmat voivat tarvittaessa ohjata sitä. Täydellinen apu vanhemmilta nuorimmille!

Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture