KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 50,0 €

Sähköauto Mercedes GTR AMG 4Matic

419 €

(sis. alv)

469 €

Varastossa

  • Säästät50,0 €
  • Mahtava urheiluauto nelivedolla
  • Suuri mukavuus
  • Ylellinen tunnelma

Tuotekuvaus

Kivenkova NELIVETOINEN kahden lapsen istuttava supersporttinen auto, jonka varustetaso on huippuluokkaa! Mercedes GTR AMG 4Matic on myös varustettu ISOLLA 12V 14Ah akkupaketilla, joka on 2-3 kertaa suurempi, kuin useimmissa muissa sähköautoissa.

Mercedes GTR AMG 4Matic on kivenkova supersporttiauto kenelle tahansa, joka haluaa tulla teillä nähdyksi. Älä huolehdi, että sinä, vanhempana, et omista näin hienoa autoa - osta sellainen ennemmin lapsellesi! Tämä Mersu on rakennettu skaalattuun minikokoon ja siinä on paljon hauskoja ominaisuuksia ja yksityiskohtia sekä todella realistineen look. Tämä todellakin on pakko-ostos pienelle Benz-fanille!

Auto on hyvin mukava pikkukuskille; yleellinen istuin on päällystettyh keinonahalla, ja jokaisesta renkaasta löytyy iskunvaimennin. Tottakai autossa on myös turvavyö. Lisäksi malli on varustettu pehmeäkäynnistys-ominaisuudella, jonka ansiosta pikkukuskin ajokokemus on vähemmän nykivä.

Auto on varustettu erittäin suurella 12V 14Ah kapasiteettisella akkupaketilla. Noin 10-12 tuntia kestävä täyteen lataus antaa jopa 60-90 minuuttia "leikkiaikaa", riippuen käytöstä. Autoa voi ajaa joko lapsi itse, tai aikuinen voi kontrolloida ajoa mukana tulevalla kauko-ohjaimella. Auton ajo on helppoa: kaasua annetaan painamalla kaasupoljinta, ja auto jarruttaa automaattisesti, kun poljin vapautetaan. Autoa voi itsenäisesti ajaa noin 2-3 kolme vuotiaasta lähtien, nuorempien ajoa aikuisen tulisi kontrolloida kauko-ohjaimella. Mukana tuleva 2,4G kaukoohjain on digitaalinen, joka tarkoittaa sitä, että muut kauko-ohjattavat eivät häiritse sen signaalia, jolloin useampaa pihan sähköautoa voi ajaa vaikka rinta rinnan omilla kauko-ohjaimillaan.

Auto on varustettu neljällä 35W moottorilla (yhteismoottoriteho 140W!). Tätä ei voi verrata pienempään autoon, jossa vain yksi tai mahdollisesta kaksi takarengasta vetävät. Nelivetoisen Mercedes GTR AMG:n ajettavuus ja teho ovat siis ylivertaiset ja huippunopeus noin 6 km/h. Valittavissa on kolme nopeusvaihdetta eteen sekä peruutusvaihde.

HUOM!

  • Suositusalaikäraja 3 vuotta.
  • Käyttö ainoastaa aikuisen valvonnassa.
  • Ei saa käyttää liikenteessä.
  • Ei saa käyttää monttujen tai vesistöjen läheisyydessä.

Sähköauto toimitetaan pahvilaatikossa ja se vaatii kokoamista ennen käyttöönottoa. Englanninkieliset kokoamisohjeet mukana. Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture