KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 70,0 €

Sähköinen Mini-ATV Revenger R/C

299 €

(sis. alv)

369 €

Varastossa

  • Säästät70,0 €
  • Paljon voimaa ja hyvä kulkukelpoisuus
  • Runsaasti toimintoja
  • Sopii noin 3-7-vuotiaille lapsille

Tuotekuvaus

ATV Revenger on ronski ATV-sähköauto (ATV = all terrain vehicle, eli mönkijä) kahdella 35W-sähkömoottorilla, iskunvaimentimilla ja Kumirenkaat. Tästä hienosta sähköautosta löytyy kaksi nopeusvaihdetta, peruutusvaihde, hienot äänitehosteet ja Mp3-liitin. Lisäksi siinä on toimivat ajovalot, ääniefektejä ja sen mukana tulee digitaalinen 2,4G kaukoohjain

 

ATV on varustettu kahdella sähkömoottorilla, joiden avulla takarenkaat vetävät eteenpäin. Kahden moottorin ansiosta autossa on enemmän voimaa ja parempi pito. ATV Revenger:issa on myös kaksi vaihdeasentoa, eteen ja taakse. Autolla voi ajaa eteenpäin korkeintaan 5-6 km/h ja peruuttamalla noin 3 km/h. Kaikkia auton toimintoja voi hallita ATV:n "ohjauspaneelista", mistä löytyy myös painike äänitehosteiden aktivoimiseen sekä MP3-liitin musiikin kuuntelua varten. Yksi lataus riittää noin 60-90 minuutin ajelulle, eli juuri sopivan "leikkiajan" verran. Akku latautuu täyteen 8 tunnissa ja sen voi ladata pakkauksessa mukana tulevalla laturilla.

Sähköautoa on erittäin helppo käyttää käynnistä auto painamalla kaasupoljinta ja pysäytä auto vapauttamalla jalka polkimelta. Suositellaan 3-7 vuotiaille lapsille, mutta myös pienemmät lapset voivat käyttää autoa aikuisen valvonnan alaisena.

HUOM!

  • Suositellaan yli 3 vuotiaille.
  • Käyttö ainoastaan aikuisen valvonnassa.
  • Ei saa käyttää liikenteessä.
  • Ei saa käyttää vesistöjen tai monttujen läheisyydessä.

Sähköauto toimitetaan pahvilaatikossa ja se tulee koota ennen käyttöönottoa. Englanninkieliset okoamisohjeet mukana. Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture