KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 100,0 €

Sähköauto Toyota Hilux 4WD

449 €

(sis. alv)

549 €

Varastossa

  • Säästät100,0 €
  • Iso ja rehvakas lava-pakettiauto
  • Neliveto
  • Tilaa kahdelle lapselle

Tuotekuvaus

Suuri ja mahtava neliveto pickup-sähköauto, jossa tilaa kahdelle lapselle!

Sähköauto Toyota Hilux 4WD on oikea katseenkääntäjä. Auto on varustettu upeilla ominaisuuksilla, kuten avattavilla ovilla ja takaluukulla, LED- valaistuksella sekä autostereolla. Näillä ominaisuuksilla voit olla varma, että ajokokemuksesta tulee hauska. Autossa on pehmeäkäynnistys -ominaisuus, jonka ansiosta auto nykii vähemmän ja ajaminen on huomattavasti mukavampaa. Sen lisäksi suuret EVA-kumirenkaat sekä iskunvaimentimet tarjoavat pehmeän ajon. 2,4G kaukoohjain tulee auton mukana.

Toyota Hilux 4WD sähköautossa on useita ominaisuuksia jotka muistuttavat oikeaa autoa. Ovet, konepelti ja takaluukku ovat avattavat. Useita esitallennettuja musiikkikappaleita sekä mahdollisuus liittää MP3-soitin, USB-liitin, tai SD-kortti, jotta lapsi voi kuunnella lempimusiikkiaan. Sumuvalot ovat loistavat LED-valot, jotka takaavat turvallisen ajon myös pimeällä.

Autossa on neljä sähkömoottoria, joten autossa on myös neliveto! Tämän ansiosta sähköautossa on enemmän tehoa sekä paremmat ajo-ominaisuudet. Autossa on kolme nopeutta, max. 6km/h sekä peruutusvaihde. Yksi latauskerta riittää jopa 60-90 minuutin leikkituokioon, riippuen käytöstä. Lasten on erittäin helppo ajaa sähköautoa - kaasuta kaasupolkimella ja pysähdy vapauttamalla poljin. Tähän malliin kuuluu myös kaukosäädin, jolla aikuinen voi ottaa auton kokonaan hallintaansa.

HUOM!

  • Suositellaan yli 3 vuotiaille.
  • Käyttö ainoastaan aikuisen valvonnassa.
  • Ei saa käyttää liikenteessä.
  • Ei saa käyttää vesistöjen tai monttujen läheisyydessä.

Sähköauto toimitetaan laatikossa ja vaatii hieman kokoamista ennen käyttöä. Englanninkieliset asennusohjeet mukana. Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture