KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 130,0 €

Sähköauto Traktori Farmer

269 €

(sis. alv)

399 €

Varastossa

  • Säästät130,0 €
  • Trailerin kanssa
  • Vahva moottori
  • Voidaan käyttää perävaunun kanssa tai ilman

Tuotekuvaus

Kestävä sähkötraktori klassisessa vihreässä värissä, jossa on paljon toimintoja! Kova traktorimme Farmer on iso kokoon, ja siinä on vankat pyörät, joissa on karkea kuviointi ja kaksoismoottorit, joiden kokonaisteho on 70 W. Lisäksi tarjolla on monia hauskoja toimintoja, kuten tasosänky, valaistus, autostereot ja eteenpäin/taaksevaihde.

Farmer-traktori on tehty ajelemaan tontilla suurilla pyörillä ja huomattavalla maavaralla. Se on myös mukava, koska autossa on ns "pehmeä käynnistys" (käytettäessä kauko-ohjainta), mikä vähentää nykimistä. Auto on varustettu kahdella sähkömoottorilla, jotka käyttävät molempia takapyöriä.

Läppä on helppo ottaa pois ja laittaa päälle, riippuen siitä, mitä haluat tehdä sinä päivänä!

Traktorissa on kaksi nopeustilaa eteenpäin ja peruutusvaihde. Eteenpäin voidaan ajaa jopa 6-8 km/h (ilman kauko-ohjainta). Yksi lataus riittää 45-60 minuutiksi "toistoaikaan" (käytöstä riippuen) ja akku latautuu täyteen n.: 6-8 tunnissa mukana tulevalla laturilla. Sähköauto on lasten erittäin helppo ajaa - kiihdytä kaasupolkimella ja pysähdy vapauttamalla poljin.

Tämä sähköauto sisältää myös kaukosäätimen, jotta voit vanhempana ohjata sitä halutessasi. Täydellinen avun saamiseen vanhemmilta nuorimmalle sekä hätäpysähdyspaikalle, jos pieni päättää lähteä naapurustolle.

Tuote vaatii lopullisen kokoonpanon, ohjeet mukana. Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture