KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 20,0 €

Sähköauto Volvo S90 R-design

349 €

(sis. alv)

369 €

Varastossa

  • Säästät20,0 €
  • Ylellinen sähköauto lapsille
  • Volvo S90:n mittakaava kopio
  • Runsaasti yksityiskohtia ja ominaisuuksia

Tuotekuvaus

Volvo S90, R-design-malli on todella upea sähköauto lapsille! Mallissa on keinonahkaistuin ja korissa on oikea ylellinen lakkaus. kumirenkaat, iskunvaimentimet sekä pehmeäkäynnistys takaavat myös mukavan ajotuntuman. Lisäksi mukaan kuuluu myös kaukoohjain 2,4G-tekniikalla.

HUOM: Kuvat saattavat erota hieman todellisuudesta, sillä väliaikaiset kuvat on lainattu valmistajalta.

Volvo S90 on pienoisreplika Suomen tämän hetken eniten myydyistä henkilöautoista! Autossa on realistisia Volvo-design ominaisuuksia joiden ansiosta auto on todella unelmalelu pienelle Volvo-fanille! Volvon uusin "Thorin vasaran" mallinen LED-valo, toimiva LED-takavalaistus, Volvo-vanteet jne!

Volvo S90 R-design sähköautossa on useita oikean autoa muistuttavia ominaisuuksia. Jotain, joka erottaa R-design-version useista muista markkinoiden sähköautoista, ovat omiaisuudet, kuten oikea lakkaus korissa, sekä keinonahkainen istuin. Auton keinonahkainen istuin ei tee autosta pelkästään yleellistä, vaan myös erittäin mukavan, verrattuna perinteiseen kovamuoviseen istuimeen. Lisäksi Volvo S90:ssä on avattavat ovet ja sen sisustus on kuin oikeassa Volvossa. "Autostereot", jossa on useita esitallennettuja kappaleita, sekä mahdollisuus liittää MP3-soitin tai SD-kortti, joilta voi myös kuunnella omia lempikappaleita. Etuajovalot ovat Volvon "Thorin vasara" LED-designia. Myös takavalot ovat kirkkaan punaiset LEDit. Mallissa on kumirenkaat jotka takaavat hiljaisen ajamisen ja pitkän käyttöiän.

Volvo S90 on varustettu kahdella sähkömoottorilla, joten auton veto ja vauhti ovat paremmat. Autossa on kolme nopeusvaihdetta eteenpäin sekä peruutusvaihde. Auton maksiminopeus eteenpäin on noin 5-6 km / h. EVA-renkaiden lisäksi, auto on varustettu myös ns. pehmeäkäynnistys, jonka ansiosta ajotuntuma on vähemmän nykivä, eli autoa on mukavempi ajaa. Lisäksi auton mukavuutta on lisätty iskunvaimentimilla!

Auto on myös erittäin mukava pienemmille lapsille. 8 tunnissa akku latautuu täysin mukana tulevana laturilla, mikä antaa jopa 45-90 minuutin leikkiajan. Sähköauton ajaminen on lapselle yksinkertaista: kaasua saa painamalla kaasupoljinta ja auto pysähtyy, kun jalka vapautetaan polkimelta. Auton mukana tulee kauko-ohjain, jonka avulla aikuinen voi ohajata autoa (aikuinen voi myös säätää 3 eri nopeutta kauko-ohjaimesta lapsen kehityksen mukaan) Kauko-ohjaimen 2.4G-teknologian ansiosta, ohjain ei häiritse muita kaukosäätimiä.

 

HUOM!

  • Suositusalaikäraja 3 vuotta.
  • Käyttö ainoastaan aikuisen valvonnassa.
  • Ei saa käyttää liikenteessä
  • Ei saa käyttää monttujen tai vesistöjen läheisyydessä.

Sähköauto toimitetaan pahvilaatikossa ja se vaatii kokoamista ennen käyttöönottoa. Englanninkieliset kokoamisohjeet mukana. Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture