KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 300,0 €

Sähköinen CrossKart Nitrox 1000W

999 €

(sis. alv)

1 299 €

Varastossa

  • Säästät300,0 €
  • Off-road-kuvioidut renkaat
  • Vankka teräsrunko ja turvakaari
  • Huoltovapaa, äänetön ja säädettävä sähkömoottori

Tuotekuvaus

Sähköinen CrossKart harjattomalla 1 000 W -sähkömoottorilla.

Sähköisessä Nitrox-gokartissa on tukevat 14-tuumaiset maastorenkaat, tukeva teräsrunko ja turvakaari. Tämä on varmasti jotain, joka tekee pienestä kilpa-ajoharrastajasta korttelin siisteimmän lapsen!

Mallissa on tehokas 1 000 W:n harjaton sähkömoottori. Sähkömoottorin etuna on, että se on huoltovapaa, äänetön ja säädettävissä pienemmille lapsille. Moottorin virtalähteenä toimii tehokas 48 V 12 Ah:n raskas akkupaketti, joka koostuu neljästä sarjaan kytketystä 12 V 12 Ah:n lyijyakusta. Huippunopeus on 25–30 km/h kuormittamattomassa tilassa. Pienempiä lapsia ja aloittelijoita varten on älykäs kaasutoiminto, jolla voit vanhempana säätää moottorin tehokkuutta kolmessa eri tilassa.

Käytettävissä on vankka jarrujärjestelmä; kuljettaja kiihdyttää ja jarruttaa kaasu- ja jarrupolkimilla.

Istuimen malli on aito go-kart, ja sitä voidaan säätää pituussuunnassa siten, että n. 100–165 cm:n pituiset kuljettajat voivat ajaa sitä, mutta pitemmätkin ihmiset mahtuvat mukaan "mukautetun" ajoasennon avulla! Enimmäiskuorma on 75 kg. Turvavyö saatavilla.

Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture