KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Sähköinen Mini-ATV Nitrox Legend 1500W

1 299 €

(sis. alv)

Varastossa

  • Vahva 1500W moottori
  • Pitkä ajoaika 60-70 min
  • Iskunvaimennus edessä ja takana

Tuotekuvaus

Nitrox Legend 1500W sähkönelipyörä on edistyksellinen malli, joka on suunniteltu nuorille seikkailunhaluisille. Se yhdistää huippusuorituskyvyn, käyttäjäystävällisyyden ja turvallisuuden. Sen tehokas harjaton 1500W moottori ja kardaaniakseli tarjoavat sujuvan ja huoltovapaan kokemuksen. Se on ihanteellinen 10–16-vuotiaille lapsille, jotka ovat valmiita tutkimaan ulkoilmaa tyylillä ja mukavuudella.

Nitrox Legend kehuskelee pitkällä ajalla, 60-70 minuuttia, kiitos sen suuren kapasiteetin 48V – 20Ah akun, joka voidaan helposti ottaa ulos ja ladata sisätiloissa. Tämä tarkoittaa, että seikkailun ei tarvitse koskaan keskeytyä liian pitkäksi aikaa. Sen digitaalinen LCD-värinäyttö tarjoaa selkeät tiedot akun tilasta ja nopeudesta, kun taas hydraulinen iskunvaimennus edessä ja takana takaa pehmeän ajon myös epätasaisilla alustoilla.

Nitrox Legend on varustettu kolmella nopeusasetuksella – matala (8 km/h), keskikorkea (23 km/h) ja korkea (35 km/h) – jotka voidaan helposti säätää sopimaan kuljettajan taitotasoon ja turvallisuustarpeisiin, ohjattuna kätevällä eteen/taakse vaihtimella. Tämä, yhdistettynä LED-valaistukseen, kaksinkertaisiin hydraulisiin levyjarruihin takana ja hydrauliseen rumpujarruun edessä, tekee nelipyörästä sekä turvallisen että toiminnallisen.

Istuinkorkeudellaan 59 cm ja enimmäiskuormituksellaan 85 kg tämä nelipyörä on rakennettu tarjoamaan vakautta ja mukavuutta. Sen robusti rakenne täydentyy 16x8-7 renkailla (sekä takana että edessä), jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja kestävyyden kaikenlaisilla maastoilla. Nelipyörä toimitetaan pahvilaatikossa ja vaatii jonkin verran kokoamista, mutta sen yksinkertainen suunnittelu tekee kokoamisesta nopeaa ja helppoa.

Huomioithan, että yli 250 watin moottoritehoiset ja yli 20 km/h huippunopeudella kulkevat sähköajoneuvot eivät saa liikennöidä julkisilla teillä, vaan ne saavat ajaa ainoastaan aidatuilla alueilla. Nitrox Legend 1500W antaa lapsillesi turvallisen ja jännittävän ajokokemuksen, samalla opettaen vastuun ja hallinnan arvoa. Tämä lasten sähkönelipyörä ei ole vain vapaa-ajan ajoneuvo – se on kutsu seikkailuun ja tutkimushaluun.

Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture