KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Sähköpotkulaudat junior

Tutustu nuorille seikkailijoille suunnattuihin juniorisähköpotkulautoihin! Valikoimamme on täydellinen lapsille ja nuorille, jotka haluavat pitää hauskaa ja liikkua. Jokainen malli tulee akun ja laturin kanssa monien viihdetuntien varalle.

1 tuotetta

Säästä 50,0 €
Nitrox S250 Flex

Nitrox S250 Flex

Koe uusin innovaatio urbaanissa matkustamisessa Nitrox S250 Flex -sähköpotkulaud...

Varastossa

399 €
349 €
(sis. alv)

 

Lasten sähköpotkulauta

 

Etsitkö täydellistä lahjaa energiselle lapselle? Rull.fi tarjoaa upean ratkaisun juniorien sähköpotkulautojen muodossa, jotka yhdistävät hauskuuden ja toiminnallisuuden älykkäässä muotoilussa. Sähköpotkulaudat eivät ole vain viihdyttävä lelu, vaan myös käytännöllinen työkalu, joka auttaa lapsia kehittämään tasapainoaan ja koordinaatiokykyään. Lisäksi sähköpotkulaudat ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka edistää nuorten käyttäjien ympäristötietoisuutta.

Meidän juniorien sähköpotkulaudat on suunniteltu erityisesti lasten turvallisuutta ja ergonomiaa silmällä pitäen. Mallit on varustettu säädettävillä kahvoilla ja istuinkorkeudella, mikä tekee niistä ihanteellisia kasvaville lapsille. Vankka rakenne takaa kestävyyden ja pitkän käyttöiän jopa aktiivisessa leikissä. Helpon ohjattavuuden ja käyttäjäystävällisten säätimien ansiosta nämä potkulaudat ovat täydellisiä lapsille viidestä vuodesta ylöspäin.

Turvallisuus on meidän suurin prioriteettimme, ja siksi jokainen sähköpotkulauta on varustettu tehokkailla jarruilla, kestävillä renkailla ja vakaalla alustalla, mikä vähentää onnettomuusriskiä. Nopeutta on rajoitettu turvallisen matkan takaamiseksi, mutta se on riittävän suuri tarjoamaan jännittävän kokemuksen. Lisäksi kaikki sähköpotkulautamme on varustettu kirkkailla LED-valoilla parantamaan näkyvyyttä pimeässä.

Valitsemalla sähköpotkulaudan Rull.fi:stä lahjaksi annat lapselle mahdollisuuden tutkia ympäristöään hauskalla ja modernilla tavalla, samalla edistäen terveellistä, aktiivista elämäntyyliä. Se on investointi lapsen fyysiseen aktiivisuuteen ja itsenäisyyteen, ja mahdollisuus pitää hauskaa samalla kun oppii navigoimaan ympäristössään turvallisesti.

Anna lahjaksi iloa, liikkuvuutta ja vapautta sähköpotkulaudalla Rull.fi:stä. Se on täydellinen lahja, joka varmasti johtaa iloisiin lapsiin ja tyytyväisiin vanhempiin!

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture