KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 100€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Asiwo MAKO Sähköisen Uimalautan

329 €

(sis. alv)

Takaisin varastoon 2024-07-09

  • Jopa 1 tunti leikkiaikaa
  • Kolme nopeusasetusta
  • Kevyt ja kannettava

Tuotekuvaus

Koe uusi taso hauskaa ja jännittävää vesiliikuntaa Asiwo MAKO Sähköisen Uimalautan avulla. Täydellinen sekä leikkiin että harjoitteluun, tämä kevyt ja kannettava uimalaudalla on ihanteellinen sekä aikuisille että lapsille, jotka rakastavat vettä.

Asiwo MAKO Sähköinen Uimalaudalla on varustettu tehokkaalla moottorilla ja kolmella nopeusasetuksella, jotka saavuttavat jopa 1,5 m/s, tarjoten jopa tunnin verran mahtavaa leikkiaikaa. Itse kelluvan rakenteensa ja täysin suojatun potkurinsa ansiosta, joka estää sormien jäämisen kiinni, se on sekä turvallinen että helppokäyttöinen. Uimalaudan käynnistäminen on helppoa painamalla ja pitämällä molempia sivunappeja, ja se pysähtyy automaattisesti, kun nappi vapautetaan.

Kompakti ja kevyt rakenne, vain 3,2 kg, tekee uimalautan ottamisen rannalle tai uima-altaalle sekä jopa lentomatkoille erittäin helpoksi. Asiwo MAKO Sähköinen Uimalaudalla inspiroi hauskaan ja mielikuvitukselliseen leikkiin koko perheelle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Asiwo MAKO Sähköinen Uimalaudalla tarjoaa hauskan, turvallisen ja kannettavan ratkaisun kaikille veden ystäville. Olitpa aloittelija tai kokenut, tämä uimalaudalla tarjoaa sinulle tunteja iloa ja liikuntaa.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture