KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

ABUS Pro Shield Plus - Vakuutusyhtiön hyväksymä lukko

64,9 €

(sis. alv)

Varastossa

Tuotekuvaus

ABUS Pro Shield on Vakuutus-hyväksytty runkolukko modernilla designillaja 8,5 mm lukitusliittimellä. Liitin ja lukkomekanismi ovat molemmat valmistettu erikois-karkaistusta teräksestä. Helppo asennus usealla eri asennusvaihtoehdolla, olis sinulla raamikiinnikettä tai ei. Yhdistä tämä lukko Pro Shield lukkoketjulla lisäturvaksi.

- 8,5 mm teräsliitin - Kotelo, lukitusliitin sekä lukkomekanismin rakenneosat on kaikki valmistettu erikoisvalmisteisesta teräksestä - Suljinmekanismi sekä helppokiinnitteiset lisätarvikkeet lukkopesään - Eritys-suuri aukko - ABUS Plus-automaattisylinteri - Lukon mukana tulee 2 avainta - Älykäs NKR -toiminto (No-Key Hold) sallii avaimen irrottamisen myös kun lukko ei ole lukittu - Korkeus: 107 mm - Leveys: 59 mm - Paino 680 g Runkolukon lisäksi on suositeltavaa käyttää myös toista lukkoa, esim. ketjulukkoa. HUOM: Ei sovi Travel, Elegant ja Cargo pyörämalleihin!

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture