SPRING DEALS

KLIKKA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 100€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Basky Korg

99,9 €

(sis. alv)

Takaisin varastoon 2024-06-14

Tuotekuvaus

Näppärä ja hienosti suunniteltu pyöräkori, jonka kiinnität helposti pyörään (edessä tai takana) ainutlaatuisen napsautusjärjestelmän ansiosta. Voit hyvällä omatunnolla kuljettaa ostetut tavarat kaupasta kotiin kierrätysmuovista valmistetun korin avulla. 

Pyöräkorissa on sovitin, jonka kiinnität helposti esimerkiksi pyörän tavaratelineeseen. Patentoidun sovittimen ansiosta napsautat sujuvasti Basky-korin paikalleen ja voit yhtä helposti napsauttaa sen pois sovittimesta. Se laajentaa pyöräkorin käyttömahdollisuuksia ja sitä voidaan käyttää paljon muuhunkin kuin vain perinteisenä pyöräkorina. Lisäksi saat pienen avaimen, jonka avulla Basky-koria ei voida poistaa sovittimesta avaamatta ensin lukkoa - täydellinen vaikeuttamaan pitkäkyntisten toimintaa.

Baskyllä on runsaasti säilytystilaa; tilavuus on 34,4 litraa.

Mitat ovat 41 x 35 x 24 cm (P x L x K).

Huomautus! Tämä ei sovi Evobike Classicin etutavaratelineeseen.

Erittelyt

Arvostelua

Liittyvät tuotteet

Basky Kylmälaukkua

Basky Kylmälaukkua

Muuta Basky-korisi hetkessä kylmälaukuksi piknikille puistossa tai rannalla tai ...

Varastossa

59,9 €
(sis. alv)

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture