KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 100,0 €

Sähköinen Mini-ATV Nitrox Dragon 1060W

849 €

(sis. alv)

949 €

Varastossa

  • Säästät100,0 €
  • Tehokas lasten mönkijä
  • Tehokas harjaton sähkömoottori
  • Suuret ilmatäytteiset maastorenkaat
  • Kardaanin toiminta - turvallinen ja huoltovapaa

Tuotekuvaus

Dragon-sähkömönkijä on tehokas lasten mönkijä, jossa on suuret ilmatäytteiset maastorenkaat ja tehokas harjaton sähkömoottori. Kardaanivedon kanssa voi unohtaa kaiken vaivan, jota ketjujen öljyäminen ja säätäminen vaatii.  

Dragonissa on mönkijän enimmäisnopeuden säätökytkin, jota sinä vanhempana voit hallita. Voit asettaa mönkijään enimmäisnopeuden, ja siinä on myös peruutusvaihde. Suuri 36 V:n 12 ah:n akku riittää 30–90 minuutin käyttöön.

Vaikka tämä mönkijä on pienikokoinen, siitä riittää iloa isommillekin lapsille (kuten isälle tai äidille)!

Tämä lasten sähkömönkijä toimitetaan pahvilaatikossa, ja se vaatii jonkin verran kokoonpanoa ennen käyttöä. Mukana laturi ja akku.

Huomaa, että sähköajoneuvoilla, joiden moottoriteho on yli 250 wattia ja joiden huippunopeus on yli 20 km/h, ei saa ajaa yleisillä teillä, vaan ainoastaan aidatuilla alueilla.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture