KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 100,0 €

Sähköinen Mini-ATV Nitrox Spirit 500W

599 €

(sis. alv)

699 €

Varastossa

  • Säästät100,0 €
  • Kova sähköinen mönki lapsille
  • Maksi nopeus noin 15 km/h
  • Tehokkaalla moottorilla ja ilma täytetyllä pyörällä

Tuotekuvaus

Kova sähköinen mönki lapsille, tehokkaalla500W moottorilla ja ilma täytetyllä pyörällä. Maksinopeus noin 15 km/h. 

Akkupaketti on ‘’Quickswap’’-malli, ja tarkoittaa sitä, että akku pystyy helposti kantaa toiseen paikkaan lataukseen (erillinen latauskaapeli vaaditaan art nr 30929000). Eli hänellä, joka haluaa laajentaa leikkiaikaa voit ostaa ekstra akkupaketin nopean vaihtoon. 

Meidän sähköinen mini-ATV Nitrox Spirit 500Won lapsille tehty, ja ei ole sama asia, kun pienemmät sähköautot. Tämä tuotetyyppi muistuttaa enemmän ‘’aidosta’’ ATV:ltä, koska niillä on enemmän tehoa ja levyjarrujärjestelmää ja tukevampaa rakennetta metallikehystä. 

500W moottoriteholla tämä ATV saavuttaa 15 km/h maksinopeuden. Moottoritehon voit asentaa kolmesta tilanteesta (low, medium, high) sytytyslukosta, että vanhempana voit säätää nopeuden iän mukaan. Maksi nopeus vaihtuu riippuenvalitetusta tilanteesta, 5 km/h jopa 15 km/h asti. Normaalisti tuote suostuu ikäisille: 3–4-vuotiasta10–12-vuotiaalle. 

Mallilla on ilma täytetty pyöriä ja iskuvaimennus etu- sekä taka-akselissa. Tämä parantaasaavutettavuuden sora- sekä ruohossa. Akku antaa noin 30–60 minuutin ajoajan per lataus. 

Tuote toimitetaan laatikossa ja tarvitsee lopullista asennusta.  Mukana laturi ja akku.

HUOM:  

  • Tarrat ei ole asennettu valmiiksi. Toimitetaan erikseen laatikossa. 
  • Ajoneuvoa ei saa ajella yleisellä tiellä.  
  • Tuotetta tulee käyttämään aikuisten kanssa. 
  • Älä ikinä käytä tuotetta pudotuksen tai veden lähellä. 

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture