KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 100,0 €

Nitrox OR500 Flex

469 €

(sis. alv)

569 €

Varastossa

  • Säästät100,0 €
  • Stark 500W motor
  • Klarar tuffare backar
  • Dämpning och luftfyllda däck fram och bak

Tuotekuvaus

Nitrox OR500 -sähköpotkulauta, joka on suunniteltu seikkailunhaluisille sieluille, vie retkesi uudelle tasolle. Vaikka tätä voimanpesää ei ole tarkoitettu julkisille teille, sen vaikuttavat ominaisuudet ja muotoilu avaavat mahdollisuuksien maailman siellä, missä lait ja säännöt sallivat.

Malli 

Tyylikäs Nitrox OR500 yhdistää modernin teknologian ja elegantin muotoilun, tarjoten silmiinpistävän kulkuneuvon, joka varmasti herättää huomiota. Sen kestävä alumiinirunko ja ilmatäytteiset renkaat takaavat sujuvan matkan millä tahansa alustalla. Asennuksen helppous ja nopeuden säätämisen mahdollisuus tekevät siitä monipuolisen kumppanin kaikkiin seikkailuihisi.

Jos haluat asentaa lisäsatulan, se on mahdollista ostaa lisävarusteena.

Suorituskyky ja käyttö

Nitrox OR500 on varustettu tehokkaalla 500W moottorilla, jonka ansiosta se pystyy käsittelemään vaativimmatkin maastot ja jyrkimmät mäet. Ilmatäytteisten renkaiden ja sekä etu- että takajousituksen ansiosta tämä sähköpotkulauta tarjoaa mukavan kyydin myös epätasaisilla pinnoilla. Se on täydellinen käytettäväksi yksityisillä teillä, aidatuilla alueilla tai jännittävänä elementtinä järjestetyissä tapahtumissa.

Nitrox OR500:ssä on kolme nopeusasetusta perustuen maksiminopeuteen. Tuote toimitetaan maksiminopeudella asetettuna 20 km/h. Tämän voi helposti nostaa 35 km/h kolmivaiheisella ratkaisulla, joka kestää muutaman sekunnin. Katso tästä erillinen käyttöohje.

Toimintasäde

Tehokkaan akun ansiosta Nitrox OR500 tarjoaa vaikuttavan toimintasäteen 25-30 km yhdellä latauksella, mikä tekee siitä ihanteellisen pidemmille retkille tai intensiivisille harjoitusistunnoille. Latausaika on vain 5-6 tuntia (4 tuntia 80%:iin), mikä tarkoittaa, että olet nopeasti valmis seuraavaan seikkailuun.

Moottori ja akku

Sähköpotkulaudan sydän on sen 500W moottori yhdessä tehokkaan 280,8Wh akun kanssa. Tämä yhdistelmä takaa vahvan suorituskyvyn ja luotettavuuden, samalla kun sujuva nopeudensäätö tarjoaa täydellisen hallinnan matkastasi.

IP sertifikaatti

IP45-luokituksen ansiosta Nitrox OR500 on suojattu pölyltä ja roiskevedeltä, mikä tekee siitä kestävän valinnan seikkailuihin erilaisissa ympäristöissä. Tämä kestävyys varmistaa, että sähköpotkulauta pysyy huippukunnossa myös kovemmissa olosuhteissa.

Nitrox OR500 on enemmän kuin vain sähköpotkulauta; se on kutsu seikkailuun ja löytöretkiin, räätälöity niille alueille, joissa sen käyttö on sallittua. Anna luovuutesi virrata ja tutki uusia rajoja Nitrox OR500:n kanssa.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture