KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Nitrox OR600 Joy Dirt

899 €

(sis. alv)

Varastossa

  • Voimakas 600W moottori
  • Selviytyy jopa 20 asteen nousuista
  • Pehmeä ajo ilmatäytteisillä maastorenkailla

Tuotekuvaus

Löydä vapaus ja vertaansa vailla oleva ajonilo uusimmalla mallillamme, Elscooter Nitrox OR600 Joy Dirt – luja ja luotettava kumppani. Suunniteltu tarjoamaan sekä seikkailua että luotettavuutta, tämä sähköskootteri vie sinut eteenpäin vaivattomasti ja tyylillä. Edistyneen teknologian, poikkeuksellisen muotoilun ja korkeimpien turvallisuusstandardien ansiosta Nitrox OR600 Joy Dirt on täydellinen kumppani.

Suorituskyky ja saavutettavuus

Voimakkaan 600W moottorin ansiosta, joka saavuttaa 45 km/h huippunopeuden ja tarjoaa kolme nopeusasetusta, Nitrox OR600 Joy Dirt mukautuu helposti tarpeisiisi. Sen pitkä toimintasäde 30-45 km varmistaa, että saavutat määränpääsi ilman huolta jatkuvasta lataamisesta, samalla kun kyky selviytyä jopa 20 asteen nousuista osoittaa sen todellisen voiman ja liikkuvuuden.

Malli

Elscooter Nitrox OR600 Joy Dirt säteilee seikkailun ja lujuuden tuntua elegantilla mustalla viimeistelyllään ja offroad-kykyisillä ilmatäytteisillä renkailla. Sen taitettava muotoilu tekee siitä helpon säilyttää ja kuljettaa, mikä antaa sinulle vapauden ottaa se mukaasi minne tahansa. Lisäksi digitaalinen LCD-värinäyttö tarjoaa sujuvan käyttöliittymän nopeasti tärkeän tiedon näyttämiseen ja skootterin eri toimintojen läpi navigointiin.

Tekniikka

Tämä sähköskootteri on varustettu uusimmalla teknologialla optimoimaan ajokokemuksesi. Tehokkaasta moottorista ja voimakkaasta akusta intuitiiviseen digitaaliseen näyttöön, kaikki toimii yhdessä tarjotakseen sinulle vaivattoman ja nautinnollisen matkan. Cruise control -toiminnon ja erilaisten nopeusasetusten ansiosta voit mukauttaa ajokokemuksesi juuri omiin toiveisiisi ja tarpeisiisi.

Turvallisuus

Turvallisuus on ollut korkealla prioriteetilla Nitrox OR600 Joy Dirtin kehittämisessä. Levyjarruilla sekä edessä että takana, voimakkaalla LED-valaistuksella ja heijastavilla elementeillä varmistetaan turvallinen matka jopa huonoissa valo-olosuhteissa. Ilmatäytteiset renkaat yhdessä etu- ja takajousituksen kanssa lisäävät vakautta ja mukavuutta, jopa epätasaisilla alustoilla.

IP sertifikaatti

Nitrox OR600 Joy Dirt on IP54-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että se on suojattu roiskeilta ja pölyltä. Tämä luokitus varmistaa, että voit nauttia sähköskootteristasi erilaisissa sääolosuhteissa, ja antaa sinulle vapauden tutkia uusia teitä luottavaisin mielin.

Mukana laturi ja akku.

Voimakkaalla moottorillaan, pitkällä toimintasäteellään ja lujaan rakenteeseensa Elscooter Nitrox OR600 Joy Dirt on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa, monipuolista ja hauskaa sähköskootteria. Koe seikkailuja kuten koskaan ennen tällä huippumodernilla sähköskootterilla.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture