KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 100,0 €

Nitrox OR1600 Dirt

649 €

(sis. alv)

749 €

Varastossa

  • Säästät100,0 €
  • Väkivahva 1600W sähkömoottori
  • Toimii useimmilla pinnoilla
  • Erittäin korkea huippunopeus

Tuotekuvaus

Todellinen hirviö sähköskootterien joukossa tehokkaalla 1600W 48V harjattomalla sähkömoottorilla!

Todella hyvien nopeusresurssien lisäksi moottorilla on hyvä kestävyys ja se kestää suurempia kuormia kuin tavalliset moottorit. Harjattomalla moottorilla on suurempi hyötysuhde "tavallisiin" sähkömoottoreihin verrattuna, mikä johtaa pidemmälle kantamaan ja enemmän tehoa.

Tässä versiossa skootteri on varustettu puolikarkeilla yleisrenkailla, jotka toimivat hyvin asfaltin pisteytykseen, mutta tarjoavat myös hyvän pidon huonommilla pinnoilla. Suhteellisen korkea rengasprofiili tarjoaa hyvän mukavuuden myös epätasaisilla pinnoilla ja antaa sitkeän off-road-ilmeen. Vaikka skootteri on ensisijaisesti valmistettu pluslämpötiloihin, renkaiden kuviointi tarjoaa yllättävän hyvän pidon lumisohjossa.

Nitrox OR1600 Dirt:ssa on nopeusresursseja niin, että se riittää ja loppuu, huippunopeudeksi on mitattu 50 km/h ylöspäin (vaihtelee kuljettajan painosta jne.) ja sitä kiihtyvyydellä, jota kutsutaan tarpeeksi! Vaikka taivaan korkea huippunopeus ei välttämättä olekaan aina välttämätön keskivertokäyttäjälle, moottorin raakaa tehoa arvostetaan suuresti jyrkillä vastarinteillä. Toimintasäde on jopa 25 km/lataus hyvissä olosuhteissa ja taloudellisessa ajotyylissä, jolloin akut latautuvat noin 6-8 tunnissa. Jos et tarvitse täyttä moottoritehoa, ohjaustangossa on EcoDrive-painike, joka muuttaa moottorin tehon 800 W:ksi, mikä tuottaa pidemmän kantaman.

*HUOMAA: Sähköskootterilla ajettaessa yleisillä teillä moottorin tehon on oltava enintään 250 W ja huippunopeus ei saa ylittää 20 km/h. Koska tämän sähköskootterin suorituskyky ylittää tämän, tällä sähköskootterilla saa ajaa vain aidatulla alueella.

Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture