KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 100,0 €

Nitrox OR2000 Dirt

799 €

(sis. alv)

899 €

Varastossa

  • Säästät100,0 €
  • Erittäin vahva sähkömoottori, jossa riittää tehoa kaikissa tilanteissa
  • Hyvä pito millä tahansa pinnalla
  • Huippunopeus yli 50 km/h

Tuotekuvaus

2000 W:n sähkömoottorilla ja 60 V:n (720 Wh) akulla riittää tehoa kaikissa tilanteissa. Harjattomalla moottorilla hyötysuhde on korkeampi verrattuna "tavallisiin" sähkömoottoreihin, mikä johtaa pidempään kantamaan ja suurempaan tehoon. Tässä versiossa skootterissa on karkeampi kuviointi renkaissa. Tämä antaa sinulle aina hyvän pidon, vaikka ajaisit muilla kuin asfalttiteillä, kuten soralla tai ruoholla. 

Nitrox OR2000 Dirt on todellinen hirviö sähköskoottereiden joukossa, ja siinä on raaka vahva 2000W 60V harjaton sähkömoottori. Tämä on ensimmäinen sähköskootterimme, joka saa virtansa 60 V: n akusta, täydellä 720 Wh: n kapasiteetilla! Suuri akusto antaa moottorille hyvän tehon, kun taas taloudellisessa ajossa toimintasäde on aiempaa pidempi.  

Tämän jylinän huippunopeudeksi on mitattu yli 50 km/h (vaihtelee kuljettajan painon jne. mukaan) ja kiihtyvyydellä, jota kutsutaan riittävän hyväksi! Vaikka taivaan korkea huippunopeus ei välttämättä aina ole välttämätön keskivertokäyttäjälle, moottorin raakaa tehoa arvostetaan suuresti jyrkissä ylämäissä. Toimintasäde on jopa 30 km / lataus hyvissä olosuhteissa. Akku latautuu noin: 6–8 tunnin kuluessa. Jos et tarvitse täyttä moottoritehoa, ohjaustangossa on EcoDrive-painike, joka vaihtaa moottorin tehon n. 1000 W: iin, mikä tuottaa pidemmän kantaman. 

Mukana laturi ja akku.

*HUOM: Sähköskootterin ajaminen yleisillä teillä moottorin teho saa eniten olla 250W ja huippunopeus enintään 20 km/h. Koska tämän sähköskootterin suorituskyky ylittää tämän, tätä sähköskootteria tulisi ajaa vain aidatuilla alueilla. 

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture