KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 100,0 €

Nitrox 800W Dirt

599 €

(sis. alv)

699 €

Varastossa

  • Säästät100,0 €
  • Tehokas sähköskootteri aikuisille
  • Tehokas jarrujärjestelmä
  • Säädettävä ja irrotettava satula

Tuotekuvaus

Suosittu Nitrox 800W Dirt päivitetyllä etujousituksella takaa tasaisemman ajotuntuman.

Varustettu käytännöllisellä LED-valolla, joka saa virtansa skootterin akusta, ja takavalossa on jarruvalotoiminto. Voimanlähteenä 36 V Heavy Duty -akku. Tässä versiossa skootterissa on puolikarkea rengaskuvio, joka tarjoaa hyvän pidon jopa soralla ja nurmikolla.

Sähköskootteri Nitrox 800W Dirt on voimakas skootteri, joka on suunniteltu ensisijaisesti aikuisille. Sähkömoottori tarjoaa 800 W jatkuvaa tehoa, mikä antaa huippunopeuden n. 30 km/h ja hyvän tehon vastakkaiseen suuntaan. Ohjaustangossa on painike, jolla voit helposti kaasuttaa moottorin tehoa säästääksesi akkukapasiteettia. Moottori on huoltovapaa DC-sähkömoottori, joka saa voimansa tehokkaasta 36V 12Ah akusta.

Akkupaketti koostuu kolmesta sarjaan kytketystä lyijyakusta, 12V 12Ah/kpl (yhteensä 36V 12Ah). Ajoneuvon kantamaa on vaikea määrittää tarkasti, koska se riippuu useista tekijöistä, mutta optimaalisissa olosuhteissa tällä sähköskootterilla voit ajaa jopa 20 km. Ohjaustangossa on akun osoitin, joka näyttää akun nykyisen tilan.

Skootteri on myös pysäytettävä kaikissa tilanteissa. Nitrox 800W on siksi varustettu tehokkaalla levyjarrujärjestelmällä sekä edessä että takana. Mallissa on röyhkeän punaiset jarrusatulat, mikä antaa sille urheilullisen ilmeen.

Sähköskootteri Nitrox 800W Dirt on varustettu säädettävällä ja irrotettavalla satulalla. Satulatolppa voidaan helposti irrottaa ilman työkaluja, jos haluat ajaa ilman sitä. Skootteri on helppo taittaa, jos esim. haluaa nostaa sen auton takakonttiin. Lisäksi skootterissa on iskunvaimennus ja pienitehoinen LED-valo sekä edessä että takana.

Mukana laturi ja akku.

*HUOMAA: Sähköskootterilla ajettaessa yleisillä teillä moottorin tehon on oltava enintään 250 W ja huippunopeus ei saa ylittää 20 km/h. Koska tämän sähköskootterin suorituskyky ylittää tämän, tällä sähköskootterilla saa ajaa vain aidatulla alueella.

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture