KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 500,0 €

Velocifero Mad 1600W

999 €

(sis. alv)

1 499 €

Varastossa

  • Säästät500,0 €
  • Tehokas vauhtihirmu
  • Italialainen muotoilu
  • Urheilullinen ja aggressiivinen

Tuotekuvaus

Velocifero MAD 1600W on voimakas nopeushirviö, jossa on rohkea italialainen muotoilu.

Malli on varustettu 1600 W:n teholla mölyttävällä harjattomalla moottorilla, joka yhdessä 48V 12Ah akun kanssa antaa huippunopeudeksi noin 45 km/h ja toimintasäteen jopa 30 km latauksella.

Jokainen, jolla on vähän moottoria veressä, tietää, että italialaiset urheiluautot ovat sekä kauniita että niissä on sielua. Italialaiset urheiluautot ovat luultavasti jotain, jonka useimmat moottoriharrastajat ovat haaveilleet omistavansa jossain vaiheessa. Italialaiset vain osaavat suunnitella moottoriurheilua! Velocifero on sähköskootterimerkki, jossa on sarja herkullisia Alessandro Tartarinin suunnittelemia malleja.

Sähköskootteri Velocifero Mad 1600W on voimakas nopeushirviö sähköskootterien joukossa, jonka huippunopeus on vahvalla harjattomalla moottorilla noin 45 km/h. Mallissa on urheilullinen ja aggressiivinen muotoilu. Rohkeasti muotoiltu puuteline ja kilpatarrat tuovat mieleen moottoriurheilun ja nopeuden.

Tämän tyyppisen ajoneuvon kantamaa on vaikea määrittää tarkasti, koska se riippuu useista tekijöistä, mutta hyvissä olosuhteissa Velocifero MAD 1600W voi ajaa jopa 30 km yhdellä latauksella.

Mukana laturi ja akku.

*HUOMAA: Sähköskootterilla ajettaessa yleisillä teillä moottorin tehon on oltava enintään 250 W ja huippunopeus ei saa ylittää 20 km/h. Koska tämän sähköskootterin suorituskyky ylittää tämän, tällä sähköskootterilla saa ajaa vain aidatulla alueella.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture