KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 400,0 €

Nitrox Explore 250W

1 399 €

(sis. alv)

1 799 €

Takaisin varastoon 2024-07-30

Tuotekuvaus

Nitrox Explore 250W ei ole pelkkä sähköpyörä, vaan se on lippusi sujuvaan ja seikkailunhaluiseen ajoon. Tutustu maailmaan tyylillä ja mukavasti, olipa kyse sitten kaupungin kaduista tai maastosta!

Malli

Futuristisen mopon näköinen Nitrox Explore 250W tekee vaikutuksen siistin muotoilun ja käytännöllisen toiminnallisuuden yhdistelmällä. Vankka alumiini- ja terässeosrunko tarjoaa modernin ulkonäön lisäksi myös vakautta kaikkiin seikkailuihin. LED-valaistuksen ja takavalojen ansiosta olet näkyvä ja turvallinen liikenteessä.

Suorituskyky ja käyttö

Tehokas 250 W:n moottori ja hydrauliset levyjarrut takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden. Shimanon 7-vaihteisen vaihteiston ansiosta Nitrox Explore sopii täydellisesti erilaisiin maastoihin ja nopeuksiin. Olitpa sitten työmatkalla tai ottamassa vastaan maastohaasteita, tämä sähköpyörä tekee jokaisesta matkasta nautinnon.

Toimintasäde

Tutustu maailmaan ilman rajoja Nitrox Explore 250W:n ja sen vaikuttavan, jopa 65 km:n toimintasäteen avulla. 720 Wh:n irrotettavan litiumakun ansiosta lataaminen sisätiloissa on helppoa, joten voit tutkia pidempiä matkoja huoletta.

Moottori ja akku

Nitrox Explore tarjoaa taakse asennetun moottorin ja tehokkaan 720 Wh:n litiumakun ansiosta tasaisen ja luotettavan voimansiirron. Etu- ja takaosan hydraulinen levyjarru tarjoaa optimaalisen jarrutustehon ja turvallisuuden. IP54-luokan vedenkestävän LCD-näytön avulla voit hallita ajoasi, sillä se antaa tietoja nopeudesta, akun varaustasosta ja muusta.

IP54 sertifikaatti

Sähköpyörän on luokiteltu IPX4-luokkaan, mikä tarkoittaa, että se kestää vesisuihkua kaikista suunnista. Jos alkaa sataa pyöräretkellä aikana, voit vain jatkaa matkaa! Kuten kaikkien muidenkin markkinoilla olevien sähköpyörien kohdalla, on tärkeää olla varovainen, kun tuotetta altistetaan suurille vesimäärille, sillä se voi tunkeutua elektroniikkaan ja vaikuttaa siihen.

Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture