KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 500,0 €

Evobike Cargo Urban

2 799 €

(sis. alv)

3 299 €

Varastossa

  • Säästät500,0 €
  • Helppo ohjattu kahden pyörän takia
  • Tilaa kahdelle lapselle, 200L tavaratilaa
  • Jopa 60km kantama

Tuotekuvaus

Cargo Urban on kätevä boksipyörä, joka soveltuu hyvin kaupungin kapeissa ympäristössä. Erinomainen päivittäiseen matkailuun, pidemmällä kantomatkalla kahden pyörän takia. 

Design 

Evobike Cargo Urban on cargopyörä muotoiltu kaupunkiympäristölle unisex-kehyksellä. Mustalakattu kehys, nahka detaljeja ja puuvärinen laatikko antaa sähköpyörän tyylikkään ulkonäön. Leveät pyörät ja paksu kehyys antaa pyörän rotevan tunteen. 

LCD-näyttö on tyylikkäästi integroitu ohjaustankoon ja akku on rakenettu sisään tavaratelineseen. 

Suoritus ja käyttö 

Cargo Urban sopii parhaiten sinulle joka on 160-190 cm pitkä. Maksi käyttöpaino on yhteensä 160 kg sis. lastipaino. Laatikko antaa tilaa kahdelle lapselle ja molemmat istupaikat ovat varustettu turvavyöllä. 

Vaihdejärjestelmässä Altukselta on 8 vaihdetta jota helposti vaihdat oikealla kädellä. Jarrujärjestlmä koostuu hydraulisesta levyjarruista etu- sekä takapyörässä joka antaa turvallisen sisäänjarrutuksen. 

Ajelu on notkea ja helppo ohjattu kahden pyörän takia, verattuna kolmepyöräiseen. Kaksi pyörää antaa kans pidemmän kantomatkan, noin 45-60 km. Se kans helpottaa ajelua kaareissa. 

Cargo Urbanilla on helppokäyttöinen näyttö ohjaustangolla. Näyttö näyttää mm nopeuden, matkamittarin ja akun tilanteen. Näytön USB-portissa voit myös ladata puhelinta. 

Kantomatka 

Kantomatka sähköpyörissä on aina vaikeita kuvitella, koska se johtuu monesta eri tekijästä. Erityisesti siitä, että kuinka paljon autat polkemaan sekä mikä avustustila on käytössä. Antamaan likimääräisen kuvan, ilmoitetaan noin 45–60 km kantomatkan, ajotyylin ja painon riippueesta. 

Moottori ja akku 

Cargo Urbanilla on G020 moottori Bafangista ja on sijoitettu takapyörässä. Moottori käynnistyy automaattisesti kun aloitat polkemaan ja auttaa jopa 25 km/h asti. Akulla on 432Wh kapasiteetti. Akku voi helposti poistaa pyörästä, jos toivot latauksen muassa paikassa.  Laturi ja akku sisältyy. 

Toimitus ja maksu

Evobike Cargo Urban toimitetaan laatikossa heti oveen asti. 95 % on valmis asennettu ja loput 5 % vaatii vain pienempiä asennuksia sinulta, esim. Ruuvata ohjaustangon kiinni, tarkistaa rengaspaineen ja akun latausta. 

Kuljetus tapahtuu usein 2–5 päivän sisällä, ilmaisella kotiinkuljetuksella.  

Sinulla on tietenkin 14 päivän palautusoikeus. Palautuksessa tuote tulee olemaan samassa kunnossa vastaanottamisessa. Tarjoamme myös avointa ostosta 60 pv, normaali 14 pv palautuksen lisäksi. Tämä koskee myös aavattomia pakkauksia. 

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture