KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 800,0 €

Evobike Sport-3

899 €

(sis. alv)

1 699 €

Varastossa

  • Säästät800,0 €
  • Hyvää vastinetta rahalle
  • 3-vaihteinen Shimano
  • Käytännöllinen työmatkapyörä

Tuotekuvaus

Evobike Sport-3 on suositun Sport-8:n pienempi sisarmalli, mutta siinä on 3 vaihdetta ja käsijalkajarru. Tässä saat paljon rahalle vastinetta ja erinomaisen arkipyörän!

Suunnittelu

Evobike Sport-3 on sporttinen sähköpyörä trekking-mallia, joka sopii täydellisesti työmatkapyöräksi. Vääntöjäykkä alumiinirunko ja runkoon integroitu litiumakku tekevät pyörästä erittäin vakavan ja mukautuvan. OLED-näyttö on pieni ja kätevä, eikä sen näyttämä tieto kärsi. Se sulautuu tyylikkäästi ohjaustankoon, ja iskuvaurioiden riski on siten minimaalinen. Lisäksi ohjaustankoon jää enemmän tilaa esimerkiksi pyöräkoreille.

Suorituskyky ja käyttö

Ajoasentoa voidaan muuttaa urheilullisesta pystyasentoon ohjainkannattimen korkeuden ja kulman säädön ansiosta. Ohjaustangossa on myös tyylikäs taustavalaistu OLED-näyttö, jota käytät säätääksesi kuinka paljon moottorin tulisi auttaa viidessä eri tasossa. Näytöllä näkyy myös tietoa akun tilasta, nopeudesta, keskinopeudesta, huippunopeudesta ja matkamittarista. Voit säätää myös pyörän valaistusta eteen ja taakse OLED-näytön kautta.

Akku on integroitu runkoon, mikä antaa pyörälle enemmän mukautuvan ja sporttisen ajotuntuman sekä virtaviivaisen muotoilun. Tämä vapauttaa myös tavaratelineen kokonaan esimerkiksi lastenistuimen asentamiseen.

Evobike Sport-3:ssa on kolme vaihdelaatua tunnetulta Shimanolta ja ulkoinen vaihteisto, mikä tarjoaa alhaisen vierintävastuksen ja laajan vaihdealueen. Kuten kaikissa ulkoisissa vaihteistoissa, vaihdat vaihdetta polkemisen aikana. Jarrujärjestelmä koostuu tehokkaasta levyjarrusta edessä ja jalkajarrusta takapyörässä.

Toimintasäde

Sähköpyörien toimintasäde on aina vaikea määrittää, koska se riippuu monista eri tekijöistä, erityisesti siitä, kuinka paljon itse poljet ja minkä avustustason olet valinnut. Antaaksemme suuntaa-antavan kuvan, ilmoitamme yleensä toimintasäteen olevan noin 45-75 km tai 55-90 km latausta kohden, riippuen akun valinnasta.

Moottori ja akku

Evobike Sport-3:n tehokas moottori on sijoitettu etupyörään ja sen 250W teho tulee laadukkaalta Ananda-merkiltä.

Litiumakulla on kapasiteetti 432Wh tai 540Wh. Akun voi ladata paikallaan pyörässä, tai ottaa sen pois latausta varten toisessa paikassa.

Sport-3:n mukana tulee nyt entistä tehokkaampi 3A-laturi, jonka ansiosta akku latautuu jopa 50% nopeammin kuin aiemmin.

Toimitus, palautus ja maksaminen

Laturi ja akku sisältyvät toimitukseen.

Sähköpyörä toimitetaan pahvilaatikossa suoraan ovellesi. Pyörä toimitetaan 95% valmiiksi koottuna, molemmat renkaat paikoillaan.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture