KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 500,0 €

Evobike Trail

1 699 €

(sis. alv)

2 199 €

Varastossa

  • Säästät500,0 €
  • Vie sinut kaikkialle
  • Tehokas moottori, 40 Nm
  • Jopa 100 km/lataus

Tuotekuvaus

Evobike Trail on suunniteltu seikkailuun! Tämä jykevä maastopyörä 29-tuumaisilla renkailla rullaa sulavasti niin soralla, nurmikolla kuin poluillakin. Tehokas moottoriavustus tekee jokaisesta ajosta nautinnon ja minimalistinen OLED-näyttö pitää sinut aina ajan tasalla. Täydellinen niille, jotka haluavat tutkia enemmän!

Design

Evobike Trail erottuu vääntöjäykällä alumiinirungolla ja suurilla, leveillä renkailla, jotka käsittelevät helposti epätasaista maastoa. Korkealaatuinen Suntour-jousitus 100 mm:n iskunpituudella ja lukitustoiminnolla tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen myös vaativimmilla reiteillä. Ohjaustangon minimalistinen OLED-näyttö täydentää modernia designia ja antaa pyörälle puhtaan ja tyylikkään ilmeen.

Suorituskyky ja käyttö

Varustettu Anandan takapyörävetoisella järjestelmällä, jossa on vaikuttava 40 Nm vääntömomentti ja yhdeksän Shimano Alivio -vaihdetta, Trail selviytyy haastavasta maastosta vaivattomasti. Shimanon hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaan jarrutuksen kaikissa tilanteissa. Kätevä näyttö mahdollistaa helpon hallinnan moottoriavustuksen ja tärkeän ajotiedon suhteen, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin seikkailuillesi.

Toimintasäde

Evobike Trail tarjoaa vaikuttavan toimintasäteen, joka vaihtelee 45-100 km välillä riippuen akun valinnasta, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin niin lyhyille retkille kuin pidemmillekin matkoille. Tämän joustavan akkujärjestelmän avulla voit mukauttaa pyörän kestävyyttä tarpeidesi mukaan.

Moottori ja akku

Anandan moottorilla ja kahdella valittavissa olevalla akkukapasiteetilla, 432 Wh tai 576 Wh, Trail tarjoaa sekä tehoa että kestävyyttä. Akku on integroitu matalalle runkoon vakauden lisäämiseksi, ja sitä voidaan ladata sekä pyörässä että erikseen mukavuutesi mukaan.

Toimitus, palautus ja maksaminen

Laturi ja akku sisältyvät toimitukseen.

Evobike Trail toimitetaan pahvilaatikossa suoraan ovellesi. Pyörä toimitetaan 95 % koottuna, ja sinun tarvitsee vain suoristaa ohjaustanko ja kiinnittää polkimet. Toimitus tapahtuu yleensä 2-5 päivän kuluessa kotiisi ilmaisella toimituksella.

Sinulla on tietysti 14 päivän palautusoikeus. Palautuksen yhteydessä tuotteen tulee olla olennaisesti muuttumattomassa kunnossa. Lisäturvaksi tarjoamme myös avoimen oston jopa 60 päivää normaalin palautusoikeuden lisäksi, kun pakkaus on avaamaton.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture