Kaikki laudat kerätty yhteen paikkaan! Täältä löydät valikoiman lautoja vaihtelevalla ulkonäöllä, koolla ja toiminnoilla. Hoverboard tai tasapainoskootteri ja airboard, kuten sitä myös kutsutaan, on näppärä itsestään tasapainottuva sähköpotkulauta, jonka periaatteessa kuka tahansa voi oppia hallitsemaan muutamassa minuutissa. Sähköskateboard on välttämätön sinulle, joka pidät skeittilaudasta. Molemmat ovat yhtä hauskoja niin suurille kuin pienillekin! Toimitetaan mukana tulevan laturin kanssa.
Hoverboard & Sähkörullalaudat
5 tuotetta
Sähkörullalauta Nitrox Fishboard 300W
Huippukevyt ja todella cool sähkörullalauta lithiumakulla ja 300W harjattomalla ...
Hoverkart Plus Airboard-lisäosa
Nyt voit käyttää Airboardiasi / Hoverboardiasi superkivana Go Kartina!
HoverCar till Hoverboard
Nyt voit muuttaa airboardin tai hoverboardin superhauskaksi Go Kartiksi! Tässä t...
Hoverboard Nitrox XL 10 tum
Nitrox XL on hoverboard, jonka pyörän halkaisija on 10" joka tarjoaa hyvän suori...
Hoverboard Nitrox Flash
Kiva hoverboard, jossa on sisäänrakennettu LED-valaistus pyörissä, joka näyttää ...
Rullin hoverboardit
Suunnittelu ja layout
Sähköinen longboard: Samanlainen kuin perinteinen longboard, joka on pidempi ja usein vakaampi versio rullalaudasta. Siinä on neljä pyörää ja sitä ohjataan kallistamalla runkoa ja siirtämällä painoa.
Hoverboard: Hoverboard koostuu kahdesta pyörästä, jotka istuvat alustan molemmilla puolilla ja joita ohjataan kuljettajan kallistamalla jalkojaan eteenpäin tai taaksepäin. Hoverboardeissa ei ole ohjauslaitetta, kuten longboard tai rullalauta.
Hallinta ja valvonta
Sähköinen longboard: Ohjaus tapahtuu kehon liikkeillä ja painonsiirrolla, kuten perinteinen rullalauta. Joissakin malleissa voi olla myös kädessä pidettävä kaukosäädin nopeuden säätämiseksi.
Hoverboard: Käyttäjä ohjaa kallistamalla jalkoja eteenpäin tai taaksepäin. Painon liike jaloissa määrää suunnan ja nopeuden.
Käyttöalue
Sähköinen longboard: Käytetään usein pidemmillä matkoilla ja on suosittu työmatkalaisten ja luisteluharrastajien keskuudessa. Ne ovat tehokkaita sileillä pinnoilla ja kestävät joitain kuoppia ja rinteitä.
Hoverboard: Suositumpi vapaa-ajan ajoneuvo lyhyille matkoille ja leikkiin. Ne sopivat parhaiten sileille pinnoille ja voivat olla vaikeuksia epätasaisessa maastossa.
Oppimiskäyrä ja helppokäyttöisyys
Sähköinen longboard: Voi edellyttää kokemusta rullalautailusta tai vastaavista tasapainolajeista. Oppimiskäyrä voi olla jyrkempi aloittelijoille.
Hoverboard: Voi olla intuitiivinen uusille käyttäjille, mutta vaatii silti tasapainotaitoja. Monet käyttäjät oppivat käyttämään niitä nopeasti.
Kysymyksiä ja vastauksia Hoverboardista & Skateboardista
Mikä on leijulauta?
Leijulauta on itsetasapainottuva ajoneuvo, jossa on kaksi pyörää alustan molemmin puolin, ja jonka päällä seisot pystyssä. Ohjaat taivuttamalla jalkojasi varovasti eteenpäin ja taaksepäin alustalla, jolloin voit mennä eteenpäin, taaksepäin tai kääntyä jompaan kumpaan suuntaan.
Mitä eroa on leijulaudalla ja ilmalaudalla?
Leijulaudan ja ilmalaudan välillä ei ole oikeastaan mitään eroa, ne ovat vain kaksi nimeä samalle ajoneuvolle. Rakkaalla lapsella on monia nimiä, ja näiden kahden lisäksi sitä voidaan kutsua myös tasapainoskootteriksi, tasapainolaudaksi, itsetasapainottuvaksi sähköskootteriksi mini-segwayksi ja swegwayksi.
Onko leijulaudalla ajaminen laillista?
Suomen lain mukaan leijulautaa pidetään polkupyöränä, ja siihen sovelletaan samoja lakeja ja määräyksiä kuin polkupyöriin. Tämä tarkoittaa, että jokainen, joka haluaa ajaa yleisillä teillä, tarvitsee soittokellon sekä valaisimia ja heijastimia yöllä ajettaessa. Rulls-leijulaudoissa niitä ei tällä hetkellä ole, ja ilman näitä lisävarusteita ajettaessa suosittelemme, että leijulautaa käytetään vain syrjäisellä alueella.
Voiko leijulaudalla ajaa ulkona?
Leijulaudalla voi ajaa myös ulkona, mutta helpointa on ajaa mahdollisimman tasaisella ja sileällä pinnalla. Jos aiot ajaa paljon ulkona, suosittelemme Hoverboard Nitrox XL 10" -leijulautaamme, jossa on erityisen suuret renkaat paremman ohjattavuuden varmistamiseksi.
Kuinka nopeasti leijulauta kulkee?
Leijulaudan huippunopeus vaihtelee eri mallien ja muunnelmien välillä. Rulls-leijulautojen huippunopeus on jopa 15 km/h.
Onko leijulaudalla vaikea ajaa?
Leijulaudalla ajaminen voi aluksi tuntua vaikealta ja oudolta, mutta aloittelijalta ei yleensä mene oppimiseen kuin muutama minuutti. Rullin leijulaudoissa on gyroskooppi, joka antaa erittäin hienovaraista palautetta ja seuraa siten vartalosi liikkeitä vakaasti, sujuvasti ja turvallisesti.