KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 29,1 €

HoverCar till Hoverboard

89,9 €

(sis. alv)

119 €

Varastossa

Tuotekuvaus

Tässä tukevassa HoverCarissa on urheilullinen kuppimainen ja selkänojallinen “go kart” -istuin. HoverCar voidaan helposti säätää sopimaan useimmille käyttäjille ja hoverboardeille.

Jos omistat hoverboardin tai airboardin, Rullin HoverCar on pakollinen hankinta! Muuta hoverboardsi täysin uudenlaiseksi alukseksi, turvallisesti ja edulliseen hintaan. On todella hauskaa ajaa ympäriinsä kuten Super Mario Mariokartissa!

 

HoverCar kiinnitetään hoverboardiisi mukana toimitettavilla hihnoilla. Hihnat sopivat useimpiin hoverboardeihin, joiden pyörän koko on 6–10 tuumaa. Voit myös säätää rungon pituutta omien jalkojesi pituuteen sopivaksi.

 

Parasta on, että hoverkartia on myös erittäin helppo ajaa – opit ajamaan sillä muutamassa sekunnissa! Kun haluat taas käyttää hoverboardia tavalliseen tapaan, kart irtoaa paikaltaan muutamassa sekunnissa.

 

  • Paino: n. 11 kg
  • Runkomateriaali: Lakattua terästä
  • Pyörän materiaali: Kiinteä kumi

 

HUOM: Hoverboard ei sisälly hintaan – jos tarvitset sellaisen, se on tietysti ostettavissa meiltä.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture