KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 600,0 €

Kolmipyöräinen Sähköpyörä Evobike Elegant

2 399 €

(sis. alv)

2 999 €

Varastossa

  • Säästät600,0 €
  • Vakaa kolmipyörä
  • Iso rahtitila
  • Huoltovapaa ja vahva sähkömoottori

Tuotekuvaus

Evobike Elegant on vakaa kolmipyöräinen sähköpyörä isolla rahtitilalla, etu- sekä takakorien takia.

250W apumoottorilla, kolmella vaihteella ja jalkajarrulla, saat erinomaisen pyörän, joka on tyylikäs ja tasapainoinen. 

Kolmipyöräisellä polkupyörällä ajaminen on aivan erilaista kuin tavallisella kaksipyöräisellä polkupyörällä ajo. Siksi voi kestää jonkin aikaa harjoitella, ennen kuin uuden kolmipyöräisen käyttö tuntuu luontevalta ja mukavalta. Mielestämme se on kuin oppisi ajamaan pyörällä uudestaan. Lue mielellään meidän opasta, ''vinkkejä ja opas'' alla, oppimaan lisää tästä! 

Design 

Evobike Elegant on kolmipyöräinen sähköpyörä klassisessa muotoilussa, 24" halkaisijalla. Malli on normaalikokoinen, ja samana aikana pyörä on vakaa. Sopii hyvin ihmisille: 155-195cm väleille. Sisääntulokorkeus on 25cm.  

Suorituskyky ja käyttö 

Pyörä on varustettu kaikella mitä voisi unelmoidahyvän suorituskykyyn ja pitkän kestävyydensaavuttamiseen. Ohjaustangon keskellä on kätevä ja ohut OLED-näyttö, missä kaikki välttämättömät infot näkyvät esim. Nykyinen nopeus, akun tila ja tehostetila. 

Evobike Elegantilla on vaihdejärjestelmä kuuluiselta Shimanolta, kolmella vaihteella. 

Kantomatka 

Sähköpyörien kantomatkaa on aina vaikea määritellä tarkemmin, koska se riippuu monesta tekijästä, erityisesti siitä että kuinka paljon autat polkemaan, sekä mikä avustustila olet valinnut. Auttamaan antaa likimääräisen kuvan kantomatkasta, pienimpi akku antaa noin 48 km ja isompi akku antaa 64 km per lataus. 

Moottori ja akku 

Evobike Elegant on varustettu laadukkailla komponenteilla, ei vähiten moottori ja akku. Lähes huoltovapaa sähkömoottori 250W teholla, on valmistettu tunnetuista Ananda merkistä ja sijaitsee pyörän etuosassa. Moottorin apu katkeaa pikkasen aikaisemmin kuin kaksipyöräisessä turvallisuussyistä, koska kolmipyöräiset voi menettää vakaan tunteensa suuremmilla nopeuksilla. Voit itse hallita kuinka paljon moottoriapua haluat, vaihtelemalla viidestä tasoista painamalla nappia ohjaustangolla. 

Litiumakku löytyy kahdessa koossa, 432 Wh sekä 540  Wh. 

Toimitus, palautus ja maksu 

Laturi ja akku sisältyy. 

Tuote toimitetaan pahvilaatikossa, mutta on lähes heti käyttövalmis. Tarvitset vain säädellä ohjaustango ja satulaa ennen käyttöä.  

Toimitusaika on noin 2–5 päivää sekä ilmainen toimitus. 

Ostoehtojen mukaan sinulla on tietenkin 14 päivän palautusoikeus, sekä 60 päivän avoin ostos sinun turvallisuutesi. Tämä koskee aavattomia pakkauksia. 

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture