KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 100,0 €

Nitrox S250 Lite

279 €

(sis. alv)

379 €

Varastossa

  • Säästät100,0 €
  • Huippunopeus 20 km/h, laillinen yleisillä teillä
  • Pitkä toimintasäde
  • Ilmatäytteiset renkaat pehmeään ajoon

Tuotekuvaus

Koe urbaanin liikkumisen uusin innovaatio Nitrox S250 Lite -sähköpotkulaudalla, joka yhdistää suorituskyvyn, muotoilun ja teknologian vertaansa vailla olevaan ajokokemukseen. Useilla päivityksillä verrattuna edeltäjäänsä Alu-8:aan, Nitrox S250 Lite tarjoaa sulavan, tehokkaan ja nautinnollisen matkan, minne ikinä oletkin menossa.

Nitrox S250 Lite:llä on huippunopeus 20 km/h, mikä tekee siitä laillisen julkisilla teillä. Tämä sähköpotkulauta ei vaadi liikennevakuutusta.

Suorituskyky ja saavutettavuus

Nitrox S250 Lite toimii tehokkaalla 250 W moottorilla ja tarjoaa 20 km/h huippunopeuden, joka on täydellinen kaupunkiympäristöihin. Sen ilmatäytteiset renkaat takaavat pehmeän ajon myös epätasaisilla pinnoilla, ja 15-20 km toimintasäteen ansiosta se vie sinut helposti minne haluat. Lisäksi se selviytyy mäistä ongelmitta, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtelevaan maastoon.

Malli

Tämä sähköpotkulauta on kompakti ja kevyt, mikä tekee siitä helpon käsitellä ja kuljettaa. Tyylikkäällä musta/sininen tai musta/harmaa värikombinaatiolla se erottuu joukosta. Se on myös varustettu käytännöllisellä LCD-näytöllä, joka näyttää nopeuden ja akun tilan.

Lisäksi voit ostaa erillisen satulan asennettavaksi.

Tekniikka

Kolmen nopeustilan avulla voit mukauttaa ajosi tarpeidesi mukaan, rauhallisesta kävelyvauhdista täyteen vauhtiin. Sähköinen etujarru ja takalevyjarru takaavat turvallisen ja luotettavan jarrutuksen. Latausaika on vaikuttavan lyhyt, vain 3-4 tuntia täyteen lataukseen, ja voit saavuttaa 80 % kapasiteetin vain 3 tunnissa.

Turvallisuus

Nitrox S250 Lite on varustettu LED-valaistuksella ja heijastimilla parantamaan näkyvyyttä. Sen vankka alumiinirunko ja kyky kantaa jopa 120 kg maksimipaino takaavat vakaan ja turvallisen matkan.

IP sertifikaatti

IPX5-luokituksen ansiosta sähköpotkulauta on suojattu kaikilta suunnilta tulevilta vesiruiskuilta, mikä tarkoittaa, että voit ajaa kevyessä sateessa ilman huolia.

Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture