KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 250,0 €

DYU D3F 10Ah

449 €

(sis. alv)

699 €

Varastossa

  • Säästät250,0 €
  • Hyvin rakennettu ja kompakti sähköskootteri
  • Laillista ajaa julkisella tiellä
  • Suunniteltu teini-ikäisille ja aikuisille

Tuotekuvaus

DYU D3F on kompakti, vankkarakenteinen sähköskootteri, jonka pyörien halkaisija on 14" DYU D1F -malliin verrattuna.

DYU D3F on myös 15 cm pitempi ja 5 cm korkeampi, minkä johdosta myös pitemmät henkilöt istuvat mukavasti. Pienestä koostaan huolimatta DYU: n sähköpotkulaudat on suunniteltu teiniikäisille ja aikuisille - joten skootteria on täysin mahdollista käyttää aikuisena (maksimikuorma 120 kg). Vain noin 17 kg: n keveytensä ja kokoontaitettavan ohjaustangon ansiosta skootterille on aina tilaa kaupunkireissulla, auton tavaratilassa, lomailtaessa asuntovaunulla tai veneellä.

250W moottoriteholla ja 20 km/h huippuvauhdilla DYU D3F -skootteria saa kuljettaa yleisellä tiellä samoilla liikennesäännöillä kuin tavallista pyörää. Sisäänrakennetun litiumakun (36V 360Wh) ansiosta yksi lataus riittää 20-25 km matkaan (maksimikuormasta, ajotavasta jne. riippuen).

Skootteri on luokiteltu IPX4-luokkaan, mikä tarkoittaa, että se kestää vesisuihkua kaikista suunnista. Jos alkaa sataa skootteriajelun aikana, voit vain jatkaa matkaa! Kuten kaikkien muiden markkinoilla olevien sähköpotkulautojen kohdalla, on tärkeää olla varovainen altistamasta tuotetta suurille vesimäärille, sillä vesi voi tunkeutua ja vaikuttaa elektroniikkaan.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture