KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 800,0 €

Evobike SPORT-9 Mid-Drive - Naisten

1 699 €

(sis. alv)

2 499 €

Takaisin varastoon 2024-07-18

  • Säästät800,0 €
  • Korkea luokitus useissa sähköpyörätesteissä
  • Vahva sähköpyörä keskimoottorilla
  • Jopa 85 km kantomatka
  • Täydellinen matkapyörä

Tuotekuvaus

Tehokas sähköpyörä, jossa on keskimoottori. Pyörä on valittu parhaaksi unisex/dam-malliksi 25 muun testatun sähköpyörän joukossa Aftonbladetin suuressa sähköpyörätestissä - nyt päivitetty malli!  

Yhdeksän vaihteen ja erittäin tehokkaan keskelle asennetun moottorin ansiosta EvoBike SPORT-9 Mid-Drive on täydellinen työmatkapyörä.  

 

Malli 

Evobike SPORT-9 Mid-Drive on trekking-mallin urheilullinen sähköpyörä. Päivitetyssä muotoilussa litiumakku on integroitu runkoon, mikä antaa vankan ja joustavan tuntuman yhdistettynä moderniin ja tyylikkääseen muotoiluun.  

Vuoden 2023 mallissa on päivitetty OLED-näyttö, joka on entistäkin pienempi ja tyylikkäämpi ilman, että se vaikuttaa näytettäviin tietoihin. Se sulautuu siististi ohjaustankoon, mikä minimoi törmäysvaurioiden riskin. Lisäksi ohjaustankoon jää enemmän tilaa pyöräkorien ja vastaavien kiinnittämiseen.  

 

 

Suorituskyky ja käyttö 

Ajoasentoa voidaan muuttaa urheilullisesta pystyasentoon ohjaustangon varren avulla. Sen korkeutta ja kulmaa voidaan säätää. Ohjaustangossa on myös tyylikäs taustavalaistu OLED-näyttö, jonka avulla voit säätää moottorin avustuksen määrän viidellä tasolla. Näytöstä voi myös tarkastella akun varaustasoa, nopeutta, keskinopeutta, enimmäisnopeutta ja matkamittaria. Myös pyörän etu- ja takavaloja säädetään OLED-näytöstä. 

Evobike SPORT-9 Mid-Drive -pyörässä on maineikkaan Shimanon yhdeksänvaihteinen ulkoinen vaihteisto, joka tarjoaa vähäisen vierintävastuksen ja laajan vaihdealueen. Kuten muissakin vaihdejärjestelmissä vaihdetta vaihdetaan polkiessa. Jarrusysteemi koostuu tehokkaista levyjarruista sekä edessä että takana. Näin ollen jarruteho on kunnollinen kaikissa tilanteissa. 

 

 

Toimintasäde 

Akkukantamaa on vaikea ilmoittaa tarkasti, sillä se on riippuvainen useasta ulkoisesta tekijästä, kuten ajotavasta sekä moottorin avustustasosta. Jotta saataisiin suuntaa antava kuva, pienen akun toimintasäde on noin 45-75 km ja suuren akun toimintasäde 55-85 km yhdellä latauksella. 

 

 

Moottori ja akku 

Evobike SPORT-9 Mid-Drive -mallissa on tehokas harjaton napamoottori, joka on peräisin laatumerkki Anandalta. Moottorin teho on 250 W ja se käynnistyy automaattisesti, kun pyörää aletaan polkea. 

Litiumakun kapasiteetti on 432 Wh tai 504 Wh. On mahdollista ladata akku sen ollessa paikallaan tai poistaa akku ja ladata muualla. Sport-9 Mid-Drivessa on nyt entistäkin tehokkaampi 3A-laturi, jonka ansiosta akku latautuu jopa 50 % aiempaa nopeammin. 

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture