SPRING DEALS

KLIKKA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 100€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Kokoontaitettavat sähköpyörät

Evobike Travel on ketterä kokoontaitettava sähköpyörä, jossa on takapyörään sijoitettu 250 watin napamoottori maineikkaalta Bafangilta sekä varustettu litiumakku rungon sisään integroituna. Todella hyvä ajotuntuma ja erittäin helppo taittomekanismi, johon ei tarvita työkaluja.

1 tuotetta

Säästä 400,0 €
Evobike Travel - Kokoontaitettava

Evobike Travel - Kokoontaitettava

Huippusijoitus useissa sähköpyörätesteissä! Evobike Travel on kätevä kokoontaite...

Varastossa

1 799 €
1 399 €
(sis. alv)

Taitettava sähköpyörä

Taitettavan sähköpyörän edut

Taitettava sähköpyörä yhdistää perinteisen sähköpyörän toiminnalliset ominaisuudet ainutlaatuiseen etuun: se on taitettava. Tämä tarkoittaa, että voit vaivattomasti taittaa sähköpyöräsi ja sijoittaa sen auton tavaratilaan, säästää tilaa ahtaassa autotallissa, säilyttää sen yöjunan tavarasäilytyksessä tai toimistopöydän alla.

Kannettavuus

Nämä sähköpyörät on suunniteltu niin, että ne voidaan helposti taittaa kompaktiin kokoon, mikä tekee niistä täydellisiä otettavaksi mukaan julkiseen liikenteeseen, säilytettäväksi autossa tai työpöydän alla.

Säilytys

Niiden pienentyneen koon ansiosta taitettuna, taitettavat sähköpyörät ovat kätevämpiä säilyttää ahtaissa tiloissa, kuten pienissä asunnoissa tai toimistoympäristöissä, verrattuna tavallisiin pyöriin tai taittamattomiin sähköpyöriin.

Käyttäjän joustavuus

Ne tarjoavat käyttäjälle parhaat puolet kahdesta maailmasta: mahdollisuuden pyöräillä manuaalisesti tai hyödyntää sähköistä avustusta helpottamaan matkaa, tai yhdistelmän näistä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan sekä liikunnan että mukavuuden kannalta.

Laadukkaat komponentit

Taitettavat sähköpyörämme on varustettu 36V litiumakulla, joka on tyylikkäästi integroitu pyörän runkoon, mikä antaa esteettisesti miellyttävän ja virtaviivaisen muotoilun samalla kun pyörän vakaus paranee. Evobike Travel -malli on varustettu premium-komponenteilla, jotta keskitytään sähköjärjestelmään ja voimansiirtoon. Bafang-merkkisen moottorin ja Samsungin akkukennoston ansiosta taataan luotettava toiminta ja pitkä käyttöikä.

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture