SPRING DEALS

KLIKKA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 100€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Lasten sähköautojen ostoopas

Harkitsetko sähköauton ostamista? Siis sähköauto lapsille?
Kiva! Rull:issa olemme lasten sähköautojen asiantuntijoita ja tiedämme, että oikean auton valitseminen voi olla vaikeaa. Miksi esimerkiksi sähköauto, joka näyttää melkein samalta kuin toinen, maksaa enemmän?

Rull:issa on laaja valikoima sähköautoja lapsille ja tiedämme, mitä kannattaa ajatella, jos harkitset ostamista. Kyse on kaikesta sähköauton valinnasta tarpeiden perusteella sen salaperäisen hintaeron selittämiseen, jonka juuri mainitsimme.

 

1. Miten aiot käyttää sähköautoa?

 

Voi olla viisasta aloittaa kysymällä itseltäsi, miten aiot käyttää sähköautoasi. Pitäisikö autossa olla hyvät ajoominaisuudet? Ajattelitko käyttää autoa enimmäkseen asfaltilla? Tarvitsetko tilaa sisaruksille tai ystäville? Pitäisikö auton olla mahdollisimman suuri vai pitääkö sen olla kompakti säilytystä varten?

 

2. Auton koko

 

Automme on kategorisoittu yhden tai kahden lapsen käyttöön nettikaupassamme. Useimmissa autoisamme on kuvakkeita, jotka osoittavat kuinka monelle lapselle auto on tarkoitettu. Lisäksi meillä on sähköautojen kokoluokittelu; small, medium, large tai x-large, mikä helpottaa koon vertailua eri mallien välillä. 
Joissakin autoissa on kaksi istuinta, vaikka se on tarkoitettu yhdelle lapselle mutta se toimii myös kahdelle pienelle lapselle. Jos valitset auton, joka on tarkoitettu kahdelle lapselle, toimii se luonnollisesti yhtä hyvin myös yhdelle lapselle.

 

3. Erilaisia ​​moottoreita

 

Kahdella ulkonäöltään samankaltaisella sähköautolla on tietty hintaero, siksi, että autoissa on eri moottorit. Normaalisti lasten sähköautoissa on yksi, kaksi tai neljä sähkömoottoria. Sähköautot jossa on yksi moottori saavat yleensä voimansa 6 voltin akkujännitteellä ja niissä vain toinen takapyörä vetää. Kahdella moottoreilla, varustetuissa sähköautoissa, on yleensä 12 voltin akkujännite, ja molemmat takapyörät vetävät. Jos sähköautossa on neljä moottoria, tarkoittaa se, että autossa on neliveto! Mitä useampi moottori, sitä tehokkaampi sähköauto. Moottoreiden määrä ja teho vaikuttaa suorituskykyyn.

 

4. Akun koko

 

Pienemmissä ja hieman yksinkertaisemmissa sähköautoissa on usein 6 voltin akku, kun taas hieman isommissa ja usein kalliimmissa autoissa 12 voltin akkujännite. Suurempi jännite antaa siten enemmän tehoa autoon. Toinen tärkeä yksityiskohta sähköauton akun suhteen on käytettävissä olevat erilaiset kapasiteetit, joista käytetään lyhennettä Ah (ampeeritunnit). Kapasiteetti määrittää, kuinka pitkän käyttöajan saat yhdellä latauksella. Vaikka 7 Ah:n ja 10 Ah:n välillä ei ehkä kuulostakaan suurta eroa, 10 Ah antaa itse asiassa 43 % enemmän akkukapasiteettia sähköautoon verrattuna 7 Ah:iin.

 

5. Renkaiden laatu

 

Lasten sähköautot on yleensä varustettu kahdella erityyppisillä renkailla, joko ontto kovamuovi tai EVA-renkaat. Ontoissa kovamuovirenkaissa on kuminauha keskellä ja EVA-renkaat on kiinteät. Jälkimmäinen tarjoaa hiljaisemman toiminnan ja huomattavasti pidemmän käyttöiän.

 

6. Ohjaus kaukosäätimellä

 

Monet sähköautoistamme on varustettu kaukosäätimellä, jotta aikuinen voi ohjata autoa tarvittaessa. Kaukoohjauksessa on kaksi eri tekniikkaa - analoginen tai digitaalinen. Ehkä olet kokenut, että lelun kaukosäätimellä voi ohjata myös muita leluja? Silloin on kysessä kaukoohjauksen yksinkertaisempi tekniikkaa, joka on analoginen ja 27 MHz (tai 40 MHz). Uudempi tekniikka on nimeltään 2.4 G ja on digitaalinen, tällä tekniikalla riski, että muut radiolaitteet häiritsevät kaukosäädintä, on minimaalinen.

 

7. Pehmeä käynnistys

 

Jos päätät ostaa auton 2.4G-tekniikalla, silloin on autossa myös pehmeä käynnistys. Tämä tarkoittaa, että auton moottorit kiihtyvät asteittain, kun kaasuttaa. Se tarjoaa mukavan ja sujuvan käynnistyksen ja toiminnan, joka on erityisen hyvä hieman nuoremmille lapsille.

 

8. Yksityiskohdat

 

Tietysti on totta, että joskus yksityiskohdat ratkaisevat oston! Sähköautossa on yleensä muovinen runko, mutta joissain malleissa muovissa on oikean auton väri ja maali. Se antaa ulkonäön, joka muistuttaa enemmän oikeaa autoa. Muissa autoissa on keinonahkaa istuimet, mikä tekee autosta sekä ylellisemmän että mukavamman lapsille. Jos haluat, että lapsesi voi soittaa musiikkia, on hyvä olla autostereot autossa. Monissa autoissamme on jopa mahdollisuus liittää MP3-soittimia, USB-laitteita, SD-kortteja tai jopa Bluetooth soittaa omaa suosikkimusiikkiasi.

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture