Sähköpotkulaudat

Me, Rullilaiset, olemme eksperttejä kaikennäköisten sähköpotkulautojen kanssa. Aloitimme toimintamme Ruotsissa vuonna 2005, jolloin valikoimamme koostui pelkästään sähköpotkulaudoista, tai oikeastaan, vain yhdestä 100W tehoisesta mallista! Tänä päivänä löydät meiltä Suomen laajimman valikoiman sähköpotkulautoja. Meiltä löytyy pienempiä malleja nuoremmille käyttäjille, sekä suuria malleja huimilla huippunopeuksilla ja kaikkea niiden väliltä. Kun valitset sähköpotkulautaa, on hyvä ottaa huomioon muutamia asioita:

Haluanko suuren ja painavan sähköpotkulaudan, vai kompaktin ja kevyen?
Suuret mallit on usein varustettu satulalla ja tukevilla ilmatäytteisillä renkailla. Selkeästi hyvä ajettavuus ja mäkikelpoisuus, mutta ei niin hyvä valinta, jos haluat nostaa sen auton tavaratilaan tai kantaa rappuset ylös.

Minkä ikäinen voi käyttää sähköpotkulautaa?
Sähköinen kulkuväline, jonka huippunopeus on 30-40 km/h, ei välttämättä ole paras vaihtoehto nuorimmille käyttäjille. Nopeat potkulaudat ovat usein myös suhteellisen isoja/painavia. Toisaalta myös 100W tehoinen potkulauta voi olla riittävä myös vanhemmalle käyttäjälle.

Missä sähköpotkulautaa tulisi käyttää?
Pienemmät renkaat soveltuvat usein parhaiten koville alustoille, kuten asvaltille. Ilmatäytteiset, suuremmat renkaat sopivat myös pehmeämmille alustoille, kuten soralle. Huomioithan, että vain alle 1000W, ja max 25 km/h kulkevat sähköiset kulkuneuvot ovat sallittuja yleisillä pyöräteillä. Suurempia laitteita tulisi siis käyttää vain yksityisillä- tai vastaavanlaisten laitteiden käyttöön tarkoitetuilla, rajatuilla alueilla.

Lisäksi, mallit erottuvat toisistaan erilaisilla komponenteilla, kuten erisuuruisilla- tai tyyppisillä akuilla (litium, lyijy), erilaisilla moottoreilla (harjaton-, harjallinen-, napamoottori), useilla runkomateriaaleilla (teräs, alumiini, hiilikuitu) jne. Lisää tietoa kunkin laitteen komponenteista ja ominaisuuksista löytyy laitteen tuotetiedoista. Ethän epäröi ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä, jos haluat apua potkulaudan valinnassa!
+358 9 42455505
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Rull.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää