KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 200,0 €

Nitrox Sähköinen Dirtbike 1600W

999 €

(sis. alv)

1 199 €

Varastossa

  • Säästät200,0 €
  • Vahva sähkömoottori
  • Säädettävä teho ja max nopeus
  • Erinomainen lelu off-road ajeluun

Tuotekuvaus

Todella kova sähköinen dirtbike lapsille. Vahvalla 1600 W moottorilla, löytyy tehoa myös kuormitetulla tiellä. - Erinomainen lelu heille, jotka pitävät vauhdista ja off-road ajelusta.

Nitro Sähköcrossilla on iskuvaimennin etu- sekä takaperässä ja on varustettu isoilla off-road renkailla, mukavaan ajoon, myös kurassa.

Sähköcrossilla on tehokas 1600W moottori, joka antaa 40 km/h täysnopeuden. Auttaa mm ajo-omanaisuuden kanssa, ja selvittää soraa sekä pienemmät mäet.

Hyöty sähkömoottoreilla on monet, kun on kyse leikkimisestä. Melkein huoltovapaa, bensiinikäyttöiseen verrattuna. Moottorit ovat myös lähes äänettömät ja ei vahingotta kuuloa sekä häiritse ympäristöä.

Tuote toimitettaan lähes ajovalmiina. Ohjaustanko on ainut mitä pitää asentaa. Työkalut sisältyvät.

HUOM: Tämä tuote ei saa käyttää yleisellä tiellä!

Mukana laturi ja akku.

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture